Babalar Günü'ne Acer'dan teknolojik hediyeler

Babalar gününde babanızı yeni bir Acer ile mutlu edin.

Her babaya bir Acer

Evde maç keyfi için Acer P5515 projektör

Evde maç keyfi yapması için bu yıl babanıza bir projektör almaya ne dersiniz? Her ortamda net görseller sunan Acer P5515, 4000 lümen parlaklığa kadar 1080P Full HD yüksek çözünürlüklü imajlar yansıtabilir. Parlak ortamlarda ve ekrandan uzak mesafelerde bile net bir görüntüleme deneyimi sağlayan bu cihaz, harici hoparlörler gerektirmeden güçlü sesler sunan 2x10W hoparlörlere de sahiptir. Acer'ın patentli görüntü iyileştirme teknolojileriyle P5515, daha derin siyahlar, parlak beyazlar ve canlı renkler sağlar. Opsiyonel bir kablosuz program kilidi ile Acer P5512 projektör, kullanıcıları kablo karmaşasından kurtaran kablosuz projeksiyonu da destekler.

Fiyatı: 999 $

Babanızın moduna göre şekil değiştiren Acer Aspire R 14, hayatına uyum sağlar!

Yenilikçi tasarımıyla çeşitli kullanımlar için birçok moda kolayca geçiş yapabilmenizi sağlayan Aspire R 14 babanızın hayatına adapte olmaya hazır! Acer'ın, çeşitli dizüstü bilgisayar ve tablet çalışma modları arasında geçiş yapabilen, ince ve hafif dönüştürülebilir dizüstü bilgisayarı Aspire R 14 hareketli babanızın hayatına adapte olmaya hazır! Dört farklı modda kullanılabilen R14, geleneksel dizüstü bilgisayar tasarımından vazgeçmek istemeyen ama daha fazla seçenek ve esneklik isteyenler için tasarlandı.

Acer Aspire R14 oyun oynama, paylaşma, görüntüleme veya çalışmayı kolaylaştırır.İnce tasarımı verimlilik ve eğlence ihtiyaçları için dört farklı moda kolayca geçiş sağlayan benzersiz bir 360 derece çift dönüşlü bir destek barındırır-- dizüstü bilgisayar, pad, ekran veya V modu.

R 14 güçlü performans için bir 14" HD (1366 x 768) ekran, Pentium, Core i3, i5 veya i7 işlemciler dahil olmak üzere çeşitli işlemciler ve 12GB'a kadar bellek barındırmaktadır. Bazı modeller görselleri genel olarak zenginleştirmek ve oyun performansını arttırmak için NVidia GeForce 820M grafiklerini sunmaktadır. Geniş 500GB veya 1TB sabit sürücüler dosyalar, fotoğraflar ve videolar için bol bol depolama alanı sağlar.

Fiyatı: 599$+kdv

Okuyucu Yorumları