BackBeat Go2 ile müziğe kablosuz bağlanın

Plantronics BackBeat Go2 ile müziğe kablosuz bağlanın.

Müziğe kablosuz bağlanın

Plantronics BackBeat Go2 bluetooth kulaklık ile her an her yerde kablo karmaşası yaşamadan kesintisiz müzik dinleyebilir, telefona gelen çağrıları cevaplayabilirsiniz. Kablosuz yapısı sayesinde hem şık hem de kolay kullanım sağlayan BackBeat Go2 müzikseverlerin vazgeçilmezi olacak.

Bluetooth bağlantısı olan tüm cihazlarda kullanabileceğiniz Plantronics BackBeat Go2, sizi her yerde müziğin büyülü dünyasına bağlıyor. Üzerinde bulunan mini kontrol tuşları şarkılar arası geçiş yapmanızı, ses seviyesini kontrol etmenizi ve gelen çağrıları cevaplayabilmenize olanak tanıyan BackBeat Go2, şık tasarımı ile de ilgi çekiyor.

Askeri düzeyde neme dayanıklı olan BackBeat Go2, ter geçirmeme özelliği nedeniyle sporcular tarafından da tercih ediliyor. Sevdiğiniz müzik veya videoyu 4,5 saate kadar dinlemenize imkan sunan BackBeat Go2'nin yanında bulunan taşıma çantası da ek 10 saatlik şarj süresi sunuyor. BackBeat Go2'nin taşıma çantasındaki şarj kablosu ile aynı anda kulaklığınızı ve telefonunuzu da şarj edebilirsiniz. Hepsiburada, Lydia, Troy ve Vatan Bilgisayar mağazalarında bulabileceğiniz BackBeat Go2'nin satış fiyatı 319.00 TL'dir.

Okuyucu Yorumları