Barbenheimer sadece bir trend olmanın ötesine geçti, şimdi de gerçek bir film oluyor

Oppenheimer ve Barbie filminin aynı gün vizyona girmesiyle birlikte insanların "Barbenheimer" olarak bir kelime türetmesinin ardından beklenen şey gerçek oluyor: Barbenheimer filmi geliyor!

"Barbenheimer" gerçek bir film oluyor

21 Temmuz 2023, Warner Bros'un Barbie'si ile Universal'ın Oppenheimer'ının aynı gün vizyona girmesiyle yılın en önemli günlerinden biri haline geldi. Bunun farkına varan insanlar bu ikiliyi sonsuza dek "Barbenheimer" olarak anılacak bir kelime haline getirmeye karar verdi. İki kahramanı birbirinin yerine koyan mem'ler ve videoların yanı sıra, sinemaseverler bunu gerçek bir şeye dönüştürmeye karar verdi ve pek çok kişi iki filmi aynı gün görmek için çabaladı.

"Barbenheimer" batıda her iki film için de son derece iyi sonuç verdi. Barbie şu anda yılın ve Warner Bros tarihinin en yüksek hasılat yapan filmi, Oppenheimer ise 1 milyar dolar hasılat yapabilir ve her iki filmin de ödül sezonunda adaylık alması muhtemel görünüyor.

Ve şimdi, JoBlo'nun ortaya çıkardığına göre, iki karakter Barbenheimer adlı gerçek bir filmde bir araya getirilecekler ve şu anda ön yapım aşamasında. Yapımdan sorumlu stüdyo, en çok Puppet Master ve Trancers filmleriyle tanınan Full Moon Features.

Filmin özetine ve posterine aşağıdan ulaşabilirsiniz:

"Dollsville'in derinliklerinde, zeki Dr. Barbenheimer liderliğindeki bir grup atom bombası inşa eder. Görevleri mi? Ataerkilliği sonsuza dek yıkmak! Ancak cinsiyetler savaşı kızıştıkça, Barbenheimer ve güzeller güzeli ekibi pazarlık ettiklerinden daha fazlasını mı havaya uçuracak?"

Filmin Ekim ayında prodüksiyona gireceği ve bu Noel'de Full Moon'un yayın hizmeti ve Prime Video'da gösterime gireceği bildiriliyor.