Beklenenden önce gelebilir: Galaxy S24 FE'nin OneUI test yapısı sızdı

Samsung Galaxy S24 FE'nin ilk One UI test yapısı Samsung'un sunucularında ortaya çıktı. Merakla beklenen akıllı telefon beklenenden çok daha önce piyasada olabilir.

Beklenenden önce gelebilir: Galaxy S24 FE'nin OneUI test yapısı sızdı

Samsung'un merakla beklenen akıllı telefonu Galaxy S24 FE hakkındaki söylentiler aylardır devam ediyor. Şimdiyse yeni ortaya çıkan bir söylenti, Galaxy S24 FE'nin piyasaya sürülmesinin düşündüğümüzden daha yakın olabileceğini gösteriyor.

Sosyal medya platformu X'teki bir kaynağa göre, Galaxy S24 FE için geliştirilen One UI'ın ilk test yapısı Samsung'un ürün yazılımı sunucusunda ortaya çıktı. Söz konusu yapı S721BXXU0AXE3 / S721BOXM0AXE3 / S721BXXU0AXE3 olarak etiketlenirken, SM-S721B model numarasının Galaxy S24 FE'nin Avrupa varyantına ait olduğu doğrulandı.

Özellikle Samsung Galaxy S24 FE, bu yılın başlarında piyasaya sürülen premium amiral gemisi Galaxy S24 serisinin uygun fiyatlı modeli olacak. Galaxy S24 FE'nin, satılacağı bölgeye göre Exynos 2400 ve Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcilerden güç alması bekleniyor. OTA sunucusunda görüldüğü iddia edilen Avrupa varyantının ise Exynos işlemci ile piyasaya sürüleceği söyleniyor.

Galaxy S24 FE'nin yanı sıra Samsung'un uygun fiyatlı bir Samsung Galaxy Watch FE'yi de piyasaya süreceği tahmin ediliyor. Bununla birlikte, Samsung'un 10 Temmuz'da Paris'te düzenlenmesi planlanan Unpacked etkinliğinde Galaxy Buds 3 Pro'nun yanı sıra sadece Galaxy Z Flip 6 ve Galaxy Z Fold 6'yı piyasaya sürme ihtimali yüksek görülüyor.