"Benim Rolandım"a davetlisiniz!

"Benim Rolandım" video yarışması ile kullanıcılar yaratıcılıklarını göstermeye davetli.

"Benim Rolandım" başlıyor

Roland DG, yetenekli ve sanatçı ruhlu müşterilerine Roland başarı hikâyelerini kısa (6 ila 60 saniyelik) videolarla paylaşma ve değerli ödüller kazanma fırsatı sunan #BenimRolandım (#WithRoland) video yarışmasını 14 Eylül 2015 tarihi itibariyle başlattı.

Global olarak düzenlenen yarışmada, müşterilerden Roland DG'nin nasıl işlerini geliştirdiğini ve yaşamlarını kolaylaştırdığını gösteren bir video çekmeleri isteniyor.

Yarışmanın sona ereceği 26 Ekim 2015 tarihinde büyük ödülü kazanan bir talihli, Roland DG'nin ana vatanı Japonya'ya iki kişilik masal gibi bir tatil kazanacak. Gidiş dönüş biletleri, özel aktarmalar, 5 yıldızlı lüks bir otelde 7 gece konaklama, Tokyo ve Kyoto şehirlerinde temalı turlar ve Roland DG Genel Merkezi'ne bir gezi sunan bu tatil, kazanan talihli için kesinlikle unutulmaz olacak. Bunun yanı sıra, Avrupa'da iki hafta sonu tatili ve üç iPad Air 2 tablet de ödüller arasında.

Roland DG'nin Avrupa, Orta doğu ve Afrika Pazarlama Müdürü Gillian Montanaro, "Bu yarışma, müşterilerimizin Roland teknolojisinin kendilerine kazandırdıklarını dünyaya anlatabilmeleri için eğlenceli ve yaratıcı bir platform sağlıyor. İnanılmaz ödüller vereceğimiz ve Roland'ın kullanıcıların iş hayatındaki başarısını artırma noktasında oynadığı hayati rolü daha iyi görebileceğimiz için heyecanlıyız," şeklinde konuştu.

Yarışmaya katılmak çok kolay

Yarışmaya katılmak isteyen Roland kullanıcılarının telefon, kamera veya dizüstü bilgisayar gibi herhangi bir cihazla hikâyelerini kaydedip, video dosyasını ya da videonun YouTube, Instagram veya Vine'daki bağlantısını yüklemeleri yeterli. Roland, videolarda profesyonel çekim kalitesi aramıyor; videolar yalnızca coşku, yaratıcılık ve anlatılan hikaye baz alınarak değerlendirilecek.

Tüm Roland kullanıcıları, 14 Eylül - 26 Ekim 2015 tarihleri arasında "BenimRolandım" yarışmasına katılabilirler. Roland kullanıcıları yarışmaya ilişkin tüm koşulları görmek veya yaratılacak videonun bağlantısını içeren bir online giriş formu göndermek için www.withroland.eu web sitesine girerek yönlendirmeleri takip edebilirler.

Okuyucu Yorumları