Bir çamaşır makinesi hayatınızı nasıl kolaylaştırabilir

Yeni nesil bir çamaşır makinesi hayatınızı nasıl kolaylaştırabilir?

Hayat kolaylaştıran çamaşır makinesi

Samsung Electronics, çamaşır makinelerine göre hayatını organize etmek zorunda kalanların yaşamanı kolaylaştıracak yeni nesil Samsung Addwash akıllı kapak teknolojisine sahip çamaşır makinesi ile sıklıkla karşılaşılan 5 soruna çözüm getiriyor.

Makine çalışmaya başladıktan sonra kenarda kalmış çorap tekini fark etmek

Hemen herkesin başına en az bir kez gelen bu durumda genelde, bir sepet ile çamaşır makineye taşınır. Onları makineye doldurur ve 'başlat' düğmesine basarsınız. Arkanızı döndüğünüzde, makine suyla dolarken yerde unutulmuş tişörtünüzü ya da bir çorap tekini fark edersiniz.

Samsung AddWash™ çamaşır makinesinin üzerindeki "durdur" düğmesine bastığınızda, makine durduktan sonra kapağın üzerinde yer alan küçük ek kapağı açabilir ve kenarda kalmış çamaşırları ilave edebilirsiniz Böylece;

  • Çorap, iç çamaşırı gibi küçük parçaların yanı sıra kot pantolon ve kazak gibi daha büyük giysileri de ilave edebilir;
  • Son dakikada deterjan ekleyerek beyaz yıkama performansını arttırabilirsiniz

Çarşafları yıkarken yumuşatıcı koymayı unutmak

Yatak çarşafını ve yastık kılıflarını yıkamak üzere makineye az önce koydunuz ve yıkamayı başlattınız ama yumuşatıcı koymayı unuttunuz. Geceye kadar kurumalarını istediğiniz için makineyi yeniden başlatmak için de vaktiniz yok, o yüzden bütün hafta yumuşatıcıyla yıkanmamış, sert bir çarşaf üzerinde uyumak zorunda kalabilirdiniz.

Yıkama döngüsünün ortasında makineye yumuşatıcı ekleyerek sert çarşaflara veda ediyorsunuz. Evet, AddWash'a yıkama esnasında sadece giysi değil, deterjan da ekleyebilirsiniz.

Pazar gecesi ve hiç temiz gömleğiniz kalmamış

Pazar gecesi, her zaman olduğu gibi yine çok çabuk geldi. Haftasonu evde değildiniz ve bir bakıyorsunuz hiç temiz beyaz gömleğiniz kalmamış. Onları yıkayıp sabaha kadar kurutabilmek için çok geç.

Hızlı yıkamalar çoğunlukla temizleme gücünü yeterince kullanmaz ama Samsung Super Hızlı Program ile çamaşırlarınızın 1 saatten az bir sürede derinlemesine temizlendiğinden emin olabilirsiniz. Super Hızlı Program, Ecobubble teknolojisi sayesinde 40 kat daha hızlı köpük oluşturarak, deterjanı güçlü su püskürtmeleriyle durulayarak uzun yıkama döngüsü ile aynı temizleme sonuçlarına ulaşıyor.

Yatağa yattığınız anda yıkanmış çamaşırları unuttuğunuzu fark etmek

Bazen, gece elektrik kullanımı da daha ucuz olduğundan yatmadan önce çamaşır makinesini doldurup çalıştırırsınız. Sabah olduğunda, işe yetişme telaşıyla yıkanmış çamaşırları unutmak sıkça yaşanan bir durumdur. Bu durumda, yeni yıkanmış çamaşırlar tüm gün makinenin içinde ağır bir koku başlar.

Yıkama döngüsü bittiğinde, çamaşırları makineden çıkarmanız gerektiğini size hatırlatmak üzere akıllı telefonunuz sizi uyarsın ister misiniz? IoT uyumlu Addwash çamaşır makinesi ile:

  • Evde olmadığınızda dahi yıkamanın bitmesine ne kadar kaldığını kontrol edebilir;
  • Yıkamayı istenen anda durdurup başlatabilir,
  • Yıkama döngüsünün ne zaman biteceğini size haber veren uyarılar ile yıkamanın bitimine doğru hassas çamaşırları ilave edebilirsiniz.

Çamaşır sepetiniz her zaman dolu

Spor kıyafetleri, okul üniformaları, havlular ve yatak çarşafları nedeniyle sanki her gün çamaşır günü. Samsung'un soğuk suda dahi etkin yıkama performansı sağlayan Ecobubble™ teknolojisi ile hem zamandan hem yüzde 70'e varan oranda enerjiden tasarruf edin. Böylece elektrik ya da su faturasından endişe etmeden makinenizi çalıştırabilirsiniz.

10 yıl garanti ile birlikte gelen Digital Inverter motoru ile Samsung Addwash hakkında daha fazla bilgi için http://www.samsung.com/tr/addwash adresini kullanabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları