Bir özel PlayStation 5 oyunu da PC’ye geçmeye hazırlanıyor

Sony, PlayStation 5’in çıkış oyunlarından biri olan Sackboy: A Big Adventure’ı PC’lere taşımaya hazırlanıyor...

Bir PlayStation 5 oyunu daha PC’ye geliyor

PS5’in çıkış oyunlarından biri olan Sackboy: A Big Adventure, yakın gelecekte PC'ye transfer olmaya hazırlanıyor. Valve'ın vitrinine yüklenen verileri otomatik olarak toplayan üçüncü taraf bir site olan SteamDB çevrimiçi veritabanına yapılan son güncelleme, platformdaki isimsiz bir listenin aslında Sackboy: A Big Adventure olduğunu gösteriyor. VGC tarafından tespit edildiği gibi, “Steel PC” başlıklı bir listeye bir simge eklendiği görülüyor. Simge, Sackboy'un bir resmini gösteriyor ve oyunun kutu resminden kırpılmış gibi görünüyor.

Bu SteamDB güncellemesi, Sackboy: A Big Adventure'ın yakın gelecekte Steam'e geleceğini gösteren bir dizi ipucunun yalnızca sonuncusu. Temmuz ayında, Reddit kullanıcısı u/EmpressOfSony, bir Sackboy PC sürümü için kontrol şemalarının ve grafik ayarlarının nasıl göründüğünü gösteren birkaç ekran görüntüsü paylaşmıştı.

Sony, son birkaç yılda bazı birinci taraf PlayStation oyununu PC'ye taşıdı. Horizon Zero Dawn 2020'de bunu yaptı, Marvel's Spider-Man bu ayın başlarında Steam'e girdi, Uncharted ise Ekim ayında gelecek.

Büyüleyici bir aile dostu platform oyunu olan Sackboy, yaratıcı seviye tasarımı ve deneyimli oyuncular için eğlenceli olduğu kadar yeni başlayanları da hoş karşılayan hassas platform oluşturmasıyla öne çıkıyor.