BitDefender Box: Antivirüsün kutu hali!

Bu cihaz sadece basit bir kutu değil... O aslında, gelişmiş bir antivirüsün ta kendisi!

Antivirüsün kutu hali!

Mac ve PC kullanıcıları olarak elbette virüslerden korunmak için muhtemelen siz de çeşitli antivirüs yazılımları kullanıyorsunuz. Ve muhtemelen her defasında antivürüs veritabanına gelen yenilikler için yazılımı güncelliyor, ardından sabit diskinizi virüslere karşı taratıyor ve aynı işlemi ağınızda bağlı olan her bir bilgisayar veya cihaz için yapıyorsunuz. Buna ek olarak cep telefonları ve tabletleri de hesaba katarsak bu işlemin aslında ne kadar yorucu ve sıkıcı olduğu aşikar.

Ama bu arada unuttuğumuz bir şey var: Ev güvenlik kameraları ve akıllı televizyonlar...

Her ne kadar ülkemizde henüz çok yaygın olmasa da internetle birlikte evlerde yer alan akıllı cihaz sayısı gün geçtikçe artıyor ve bu cihazlar potansiyel birer tehlike halini alabiliyor. Halihazırda şu an çok sayıda nete bağlı cihazı kullananları tenzih edersek, önümüzdeki dönemde evlerde daha fazla internete bağlı cihaz göreceğiz. Peki bu cihazların virüslerden etkilenmesini nasıl engelleyeceğiz? Tabii ki BitDefender Box gibi ilginç bir cihazla....

BitDefender Box: Antivirüsün kutu hali!

BitDefender tarafından geliştirilen BitDefender Box, akıllı telefonunuz tarafından yönetilebiliyor ve internete bağlı çok sayıda ürünü olanlar için harika bir çözüm olma iddiasında. Zira bu cihazı ağınıza dahil ettiğinizde, ağa bağlı olan tüm cihazlarla senkronize olarak her birini saldırılara, virüslere, trojan ve çeşitli siber ataklara karşı korumalı kılabiliyor. Her bir cihazı tek noktadan yönetebileceğiniz BitDefender Box, kutu fiyatının yanında ayrıca ilk yıl sonrası abonelik ücreti de istiyor. 199 dolarlık fiyat etiketine sahip olan BitDefender Box, sonraki yıllarda 99 dolarlık bir abonelik ücreti talebinde bulunuyor.

Önümüzdeki dönemde akıllı evlerin gelişimi, Nesnelerin İnterneti'nin daha fazla hayatımızda yer etmesi ve elbette kullandığımız elektronik cihazların sayısının artmasıyla bu gibi çözümlere başvurmamız kaçınılmaz gibi görünüyor.

Okuyucu Yorumları