Blockchain, Matriks ile Türkiye'ye geliyor!

Matriks, yenilenen teknolojisiyle finans piyasasının doğasını değiştirmeye hazır!

Blockchain devrimine hazırlanın!

Finansal piyasalara yönelik geliştirdiği çözümler ile Türkiye'de birçok ilke imza atarak, yurtdışı ürünlere olan bağımlılığı ortadan kaldıran Matriks, 15'inci yılını yeni teknoloji ve ürünlerini tanıtacağı özel bir etkinlikle kutlamaya hazırlanıyor.

Matriks Dokunuşu ile Blockhain Teknolojisi Türk Sermaye Piyasalarına Entegre Oluyor

Hızlı, güvenilir ve doğru veri analizine erişenlerin günü artıda kapattığı şu dönemde Matriks, 2018'de finans piyasalarının doğasını değiştirecek ürünlerini tamamlamış durumda. Matriks, blockchain teknolojisini işlem platformlarında hizmete sunmaya hazırlanıyor. Kripto para piyasalarının temelini oluşturan blockchain teknolojisi Matriks'in adımları ile Türk sermaye piyasalarına entegre oluyor.

Yeni Ürün ve Hizmetlerini 17 Ocak'ta Tanıtacak!

Matriks'ın, gelecek vizyonu doğrultusunda hazırladığı ve finans piyasalarında işlem yapmanın doğasını değiştirecek Prime, IQ, Mobil, WebTrader, OMS, Analist, Botanik, Çapa, Matriks Algo ve Matriks Enerji Terminali adlı ürünlerinin bütün detayları 17 Ocak'ta düzenlenecek özel etkinlikle tanıtılacak.

Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ'ın da katılacağı özel etkinlikte ayrıca yapay zeka ve blockchain teknoloji sohbetleri de gerçekleştirilecek. Geceye Türk müziğinin duayen isimlerinden İlham Gencer ve Türkiye'nin en güçlü caz vokallerinden Ayşe Gencer de caz performanslarıyla renk katacaklar. Gecenin finalinde ise Ali Poyrazoğlu sahne alarak, sermaye piyasalarına farklı bir açıdan bakacak.

Okuyucu Yorumları