Bu cihaz diş hekimliğinde devrim yaratıyor

Diş hekimliğinde devrim yaratan iTero Element ağız içi tarayıcısı şimdi Türkçe.

Diş hekimliğinde devrim!

Ortodonti dünyasında devrim yaratma hayali kuran iki öğrenci tarafından, 1997 yılında, Silikon Vadisi'nde kurulan Align Technology şirketi; geliştirdiği Invisalign ve iTero teknolojileriyle ağız taramalarının dijital ekipmanlarla yapılmasına, diş kalıplarının ve hasta verilerinin bulutta saklanmasına ve 3D baskı teknolojisiyle her hastaya özel şeffaf diş plaklarının üretimine olanak sağlıyor. Bugün itibariyle Ar-Ge alanında 21 yılı aşkın deneyime, 800'ü aşkın aktif patente ve dünyanın en büyük 3D baskı operasyonuna sahip olan şirket, dünya genelinde 100'ü aşkın ülkede 6 milyon kişinin hak ettiği gülüşü yakalamasına destek oldu. Şirket tarafından geliştirilen dijital ağız tarama ve tedavi teknolojileri sayesinde, ortodontik tedavilerde kullanılan manuel kalıplar ve diş telleri yakın bir gelecekte tarihe karışabilecek.

Bu cihaz diş hekimliğinde devrim yaratıyor

Invisalign sisteminin vazgeçilmez bir tamamlayıcısı olan ve gelişmiş görüntüleme teknolojisi, optik ve lazer tarama tekniklerini kullanarak tam ağız içi taramaları 60 saniye kadar kısa bir sürede tamamlayan iTero ağız içi tarayıcısı en doğru sonuçları renkli olarak sunuyor. Elde edilen dijital veriler güvenli bir şekilde bulutta saklanabiliyor ve böylece Align Technology, geleneksel ortodontik ve restoratif diş hekimliği uygulanmalarını bir adım daha ileriye taşıyor.

iTero Element ağız içi tarayıcısı, şimdi de güncellenmiş iTero 1.7 yazılımıyla kullanıma hazır. Son güncelleme önümüzdeki haftalarda kullanıcıların iTero Element ya da iTero Element 2 tarayıcılarına otomatik olarak yüklenecek. iTero Element Flex kullanıcıları ise yeni sürümü 2019 Ocak ortası itibariyle kullanılabilecek. 1.7 versiyonuyla sunulan yeni özellikler ve geliştirmelerden bazıları şöyle:

Türkçe arayüz:

iTero artık kullanıcılarına Türkçe arayüz seçeneği de sunuyor. iTero'yu Türkçe kullanmak için, "Ayarlar" menüsünden, "Dil Ayarları" sekmesine girip varsayılan dili Türkçe olarak seçmek yeterli.

Daha kaliteli tarama görüntüsü:

Güncellenmiş 1.7 yazılımı diş hekimleri ve ortodontistler için daha yüksek tarama kalitesi ve daha gelişmiş hasta verisi koruma özellikleri sunuyor:

  • Restoratif modelde daha gelişmiş görüntü kalitesi ve çözünürlük
  • "Tarama modunda" yüksek çözünürlüklü taramaları doğrudan görüntüleme seçeneği
  • Preparasyon bölgesinde gelişmiş tarama işlemi
  • Hasta bilgilerine yönelik daha etkili bir koruma sağlamak için, sistemin belirlenenden daha uzun süre inaktif kalması halinde otomatik olarak devreye giren oturum kapatma özelliği.

iTero Element hakkında daha fazla bilgi için: http://www.itero.com/tr-tr/

Okuyucu Yorumları