Bu cihazı tavana monte edebiliyorsunuz

DataStar, Netis'in özellikle işyerlerine yönelik yeni erişim noktasını satışa sundu.

Tavana monte edin!

Netis'in Türkiye distribütörü DataStar, kurulumu ve kullanımı çok kolay olan yeni bir erişim noktasını (access point) satışa sundu. Tavana ya da duvara monte edilerek kullanılabilen Netis WF2222, özellikle geniş alana sahip otel, restoran, hastane, okul gibi kurumlarda uzun menzilli kablosuz ağ kurmayı sağlıyor.

300Mbps kablosuz hız sunan WF2222, pasif PoE tasarımı sayesinde elektrik hattı olmayan yerlerde de kullanılabiliyor. PoE desteği ile Ethernet üzerinden erişim noktası için gerekli elektrik enerjisi sağlanıyor. 802.11n destekli ürün, çevrim-içi oyun, HD video indirme, VoIP telefon görüşmesi gibi yüksek hız gerektiren uygulamaları sorunsuz yapabiliyor.

Tamamen iç mekanlar için tasarlanan bir erişim noktası olan ürün, dahili olan ve 360 derece dönebilen anteni sayesinde geniş bir kapsama alanı elde edilmesini sağlıyor. Erişim noktası, tekrarlayıcı, Çoklu-SSID (VLAN) gibi modları da olan ürün, önceden programlanma özelliği sayesinde istenilen zamanda otomatik olarak kapanıp, açılabiliyor, uyku moduna girebiliyor. Gelişmiş ve kullanımı son derece basit olan Yönetim Yazılımı sayesinde cihazların yönetimi de son derece kolay.

En uygun yere monte edilerek, en yüksek verimi alabilmek için LED Belirleme Fonksiyonu olan ürün, LED göstergeleri ile menzil için en uygun yere yerleştirilebiliyor. Kolay kurulum web ara yüzü sayesinde cihazın kurulumu ve yönetimi çok kolay oluyor.

DataStar, Netis WF2222 iç mekan erişim notasının 69,90 USD + KDV fiyatla satılmasını tavsiye ediyor.

Okuyucu Yorumları