Bu fare tamamen dokunmatik!

Eğer dokunmatik bir ekranınız yoksa üzülmeyin; aynı keyfi bu fareyle de yaşamanız mümkün!

Bu fare tamamen dokunmatik!

Özellikle klavye, fare ve web kamerası gibi bilgisayar bileşenleri hakkında oldukça deneyimli ve başarılı bir firma olan Logitech, tamamen mobil ortamlara uygun yapıda Ultrathin Touch Mouse'unu tanıttı.

Dizüstü bilgisayarların sunduğu mobilite imkanı, Ultrabook'larla birlikte bir adım daha öteye gitmişken, uzun saatler boyu mobil ortamlarda çalışanlar için uygun aksesuarlar da bir hayli kullanışlı olabiliyor. Logitech de tam olarak buna uygun bir ürün geliştirmiş. Yeni Ultrathin Touch Mouse ile büyük bir incelik sunan Logitech, hem notebook hem Macbook'lara uygun yapıda geliştirdiği yeni nesil faresiyle şaşırtıcı bir özellik sunuyor. Yalnızca 1 dakikalık USB şarjıyla 1 saatlik çalışma süresine kavuşan fare, böylece büyük kolaylık sağlıyor.

Tasarımı itibariyle oldukça şık bir görünüme sahip olan Ultrathin Touch Mouse, elbette Mac kullanıcılarının aşina olduğu parmak jestlerine de dokunmatik yüzeyinde tam destek veriyor. Logitech, daha önce de dokunmatik fare modelleri sunmuştu ama bu yeni model, diğerlerinin yaşattığı dokunma keyfini bir adım daha öteye taşıyacak gibi görünüyor.

Siyah ve beyaz renk seçeneğiyle satışa sunulacak olan Ultrathin Touch Mouse'un fiyatının ise 70 dolar civarında olması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları