Bu mekanik klavyenin tuşlarının altında koca bir ekran var

349 dolarlık mekanik klavye Centerpiece; yerleşik bir CPU ile GPU'ya sahip ve ekran animasyonları Unreal Engine 5 tarafından destekleniyor.

Tuşlarının altında ekran olan mekanik klavye

Butik oyun faresi üreticisi Finalmouse'un mekanik klavye pazarına yönelik büyük planları var. Şirketin ilk klavyesi Finalmouse Centerpiece, şeffaf tuş başlıklarının ve anahtarlarının altında gömülü bir ekrana bulundurmasıyla fark yaratıyor. Şirket, bu yaklaşımın hem etkileyici olduğunu hem de klavyenin dokunsal hissini artırdığını söylüyor.

Hemen aşağıdaki Twitter paylaşımında da görebileceğiniz Finalmouse Centerpiece’in 349 dolar fiyat etiketine sahip olacağı açıklandı.

Finalmouse Centerpiece, yalnızca bir klavye altı ekran bulundurmuyor. Bu ekranın bağlı olduğu bir CPU ve GPU’yu da içinde barındırıyor. Ekran ve mekanik anahtar kombinasyonunun arkasında "DisplayCircuit Glass Stack" isimli bir teknoloji bulunduran klavye, aynı anda 3 dış görünüm şekli depolayabiliyor. Her kaplama klavyenin dahili CPU ve GPU'sunda çalışıyor ve Finalmouse bunların Unreal Engine 5 tarafından desteklendiğini söylüyor.

Finalmouse, Centerpiece isimli klavyeyi önümüzdeki yılın başlarında piyasaya sürmeye hazırlanıyor.