Bu router tam 2.53 Gbps hız sunuyor!

TP-LINK, 2.53 Gbps hıza sahip yeni yönlendirici (router) modeli olan AC2600'ü satışa sundu.

Bu router çok farklı

TP-LINK, yeni, hızlı ürünleri peş peşe pazara sunuyor. Son olarak, 2.53 Gbps hıza sahip yeni yönlendirici (router) modeli olan AC2600 (Archer C2600) satışa sunuldu. Hem 802.11ac, hem de MU-MIMO (çok kullanıcılı MIMO) teknolojilerine sahip olan ürün ile süper hızlı WiFi keyfi yaşanıyor.

Kablosuz çift bantlı bir yönlendirici olan TP-LINK AC2600, çok sayıda cihazın ağa bağlı olduğu ev ve ofisler için kesintisiz ve hızlı Wi-Fi çözümü. Aynı anda birden fazla cihaz ile 4K HD video indirip, çevrim-içi oyun oynamak ve hızdan ya da keyiften ödün vermemek Archer C2600 ile mümkün. Normal bir kablosuz bağlantıya oranla hızı üç kat artıran MU-MIMO teknolojili yönlendiricide Qualcomm MU/EFX işlemci yer alıyor. Bu sayede yüksek performanslı PC'ler, akıllı TV'ler, oyun konsolları ve mobil cihazlar kablosuz ağa sorunsuzca bağlanabiliyor ve aynı anda çalışabiliyorlar. En yeni teknolojilerle donatılmış olan AC2600, 2.4GHz bandında 800 Mbps, 5GHz bandında ise 1733 Mbps kablosuz hızlara ulaşabiliyor. WiFi yeteneğini artırmak üzere 4-Stream teknolojisine sahip olan ürün, 1.4GHz çift çekirdekli işlemcisiyle bu hızı çok sayıda kullanıcının yavaşlamadan yaşamasını sağlıyor.

Şık Tasarım, Geniş Kapsama Alanı

Archer C2600, yüksek verimli, çıkarılabilir dört anteni ve 'hüzmeleme' (beamforming) teknolojisi sayesinde daha geniş bir WiFi kapsama alanı sunuyor. Özellikle ev ve ofislerde mobil cihaz kullanımı arttıkça, bağlantı noktaları da hem artıyor hem de sürekli değişkenlik gösteriyor. Hüzmeleme teknolojisi buna uygun olarak bağlanılan noktalara göre kapsama alanını şekillendirebiliyor. Son derece şık bir tasarıma sahip olan ürün, her evin/ofisin dekorasyonuna uyum sağlayabilecek estetik görünümde. Üzerindeki LED göstergeler geceleri rahatsızlık yaratmaması için kapatılabiliyor. Farklı bağlantı noktaları yer alan üründe iki adet USB 3.0, dört adet Gigabit Ethernet girişi bulunuyor.

Kolay kurulup kullanılabilen Archer C2600, TP-LINK'in mobil cihazlar için özel uygulaması olan Tether sayesinde akıllı telefon ve tablet bilgisayarlardan da yönetilebiliyor. Erişim kontrolleri, ebeveyn denetimleri gibi pek çok özellik, IOS ya da Android cihazlar ile kolayca yapılabiliyor. Türkiye'de online mağazalarda satışa sunulan TP-LINK AC2600 yönlendiricinin tavsiye edilen satış fiyatı ise 360 USD + KDV olarak açıklanıyor.

Okuyucu Yorumları