Bu Tablet Patlamaya Karşı Dayanıklı

Panasonic ATEX Zone 2 Windows tableti patlama riski taşıyan maddelerin kullanıldığı sektörler için tasarlandı.

Patlamaya karşı dayanıklı tablet

Panasonic popüler ATEX sertifikalı, 14 saate kadar batarya ömrü ve daha da fazla bilişim gücü sunan, 10,1 inç'lik, tamamen sağlamlaştırılmış Windows tabletini duyurdu. Panasonic Toughpad FZ-G1 ATEX tablet kimya, petrol ve doğalgaz sektörü gibi yer üstünde patlama riski taşıyan ortamları kapsayan Bölge 2 (Zone 2) çalışma alanlarında kullanım için onaylandı.

Sağlamlaştırılmış tablet, hareket halindeki çalışanlar tarafından coğrafi bilgi sistemlerine erişme, bakım ve montaj işlemlerinin yanı sıra işgücü ve varlık yönetimi gibi birçok amaçla kullanılabiliyor. Ürün sayesinde personel altyapıya bağlanıp problemleri hızlıca bulabiliyor, dijital dokümanları ve çizimleri kontrol edebiliyor, yedek parçaların çevrimiçi siparişlerini gerçekleştirebiliyor ve bir sonraki işine başlayabiliyor.

Bu sektörlerdeki personel çoğunlukla dışardan çalışıyor ve bu yüzden yağmurda ekrana yazabilecekleri, parlayan güneş ışığında okuyabilecekleri veya eldiven giyerken ya da kalem ile kullanabilecekleri ve dış unsurlardan etkilenmeyen bir cihaza ihtiyaç duyuyorlar.

Bu sektörlerin personelinin, sahadayken ofis sistemlerinde bulunan dijital bilgilere de erişebilmesi gerekiyor. Yüksek performanslı ve 6. Nesil Intel Core i5-6300u vPro CPU işlemcili Windows 10 Pro cihazı geniş çapta uyumluluk ve bağlantı seçenekleri sunuyor.

14 saate kadar aktif batarya ömrü ve cihazı kapatmadan batarya değiştirme özelliğiyle Panasonic Toughpad FZ-G1 ATEX tableti sahada gerektiği kadar kullanılabiliyor. Geniş çaplı aksesuar ve ekipmanları cihazın her türlü ortamda bir araca takılı veya taşınır durumda kullanılabilmesini sağlıyor. Panasonic'in geniş çaplı tamamen sağlamlaştırılmış cihazları gibi bu tablet de MIL-STD 810G ve IP65 derecelendirmeleriyle aşırı koşullara dayanıklılık testinden geçti. Esnek yapılandırma seçenekleriyle tablet, 2 boyutlu barkod, GPS, mikro SD, 2. USB 2.0, kablolu LAN veya akıllı kart okuyucusuyla donatılabiliyor. Panasonic, cihazın onay standartlarını sağladığını güvence altına almak için bu tablete özel bir batarya tasarımı geliştirdi. Cihazın özel üretim deri kılıfı da buna dahil.

Panasonic Kurumsal Mobil Çözümler Pazarlama Genel Müdürü Jan Kaempfer, "Güvenlik standartları 14 yıl önce oluşturuldu ve Panasonic o tarihten bu yana, ATEX uyumlu sağlamlaştırılmış mobil bilişim cihazları tasarlıyor. Bu son model, sağlamlaştırılmış tablet bugüne kadarki en çok yönlü ATEX mobil cihazıdır. Hassas güvenlikli endüstrilerde çalışanların, diğer çalışanlarla aynı seviyede bilişim gücüne, işlevselliğe ve tasarıma erişebildiklerini güvence altına almaktadır". Panasonic Toughpad FZ-G1 ATEX tablet Şubat 2018'den itibaren elde edilebilecek ve fiyatları da 3.028€ artı vergiden başlayacaktır.

Okuyucu Yorumları