Bu tabletin şarjını bitirmek çok zor

Çinli bir üretici, Apple iPad'dan üç kat daha fazla pil kapasitesine sahip yeni tabletini tanıttı. Üstelik fiyatı da iPad'den çok daha ucuz.

Bu tabletin şarjını bitirmek çok zor

Evden uzakta, mobil şekilde tabletinizle çalışırken veya internette gezinirken şarjı biten tabletlerden yorulduysanız, Çinli bir üreticinin tanıttığı devasa pil kapasitesine sahip bu tablet çok hoşunuza gidebilir.

Çinli üretici Ulefone, 33.280 mAh gibi devasa bir pil kapasitesi olan, dünyanın en büyük tablet bataryasına sahip tablet olacak Armor Pad 3 Pro'yu piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Adından da anlaşılacağı üzere, zor şartlarda görev yaparken kırılıp bozulmamak üzere tasarlanmış zırhlı tablet, elbette elektrik enerjinin kolayca bulunamadığı şantiyelerde veya uzak coğrafyalarda belki de onlarca gün boyunca şarj gerektirmeden çalışabilecek.

Armor Pad 3 Pro, Corning Gorilla Glass 5 ile korunan 10,36 inç, 2.000 x 1.200 (2K) 60Hz ekrana ve 500 nit en yüksek parlaklığa sahip.

Cihaz, MediaTek'in MT8788 SoC'sinin yanı sıra 8GB LPDDR4X RAM (artı 8GB sanal RAM) ve microSD kart aracılığıyla 2TB'a kadar genişletilebilen 256GB UFS 2.2 depolama alanı sunuyor.

Müşteriler daha büyük pil istemiş

Apple iPad'in 3 katı daha fazla pil büyüklüğüne sahip olan cihaz, 2 aydan daha uzun süre stand-by bekleme süresi sunuyor. Android 13 işletim sistemiyle çalışan tablet, 32MP ön ve 50MP arka kameraya sahip.

Cihazın arka panelinde, sol taraftaki çerçevede özel bir düğme ile kontrol edilen iki adet 1.100 lümen kamp ışığı da bulunuyor. Ayrıca ön kısımda, iki adet stereo hoparlörleri var. Kampçıların, denizcilerin, uzak şantiyelerde çalışan mühendislerin ve hatta askeri personelin dikkatini çekecek bir tablet olduğu kesin.

560 dolara satılacak olan Armor Pad 3'ün pili, USB-C portu üzerinden 66W'a kadar hızlı şarj edilebiliyor. Pil, 1.812 saat bekleme süresi sunuyor ki bu 2 aydan fazla zaman demek.

Şirketin önceki Armor Pad modeli ise 414 saatlik bekleme süresi ve 41 saatlik konuşma süresi sunan 7.650 mAh bataryaya sahipti. Dolayısıyla Ulefone, Armod Pad ürününde en çok talep edilen özelliğin pil ömrü olduğunu tam anlamıyla idrak etmiş gibi görünüyor.