Bu ürünü alana Steve Jobs kitabı hediye!

Kasım ayında bu Apple ürününü alanlara Steve Jobs'ın yaşam öyküsü kitabı hediye veriliyor!

Mac alana Jobs kitabı hediye!

Hayalini kurduğu Mac'lerden birini 30 Kasım'a kadar Bilkom yetkili satış noktalarından alan herkes tüm dünyanın yanı sıra Türkiye'de de satış rekorları kıran Steve Jobs biyografi kitabını ücretsiz alabilecek.

Dünyanın önde gelen yenilikçi liderlerinden Steve Jobs'un vefatından sonra yayınlanan birçok yaşam öyküsü arasında özellikle biri büyük önem taşıyor. Jobs'un şahsen katkı verdiği ve ünlü bir biyografi yazarı olan Walter Isaacson'un kaleme aldığı Steve Jobs biyografisi, 30 Kasım 2011 tarihine kadar Bilkom yetkili satış noktalarından Mac bilgisayar alan herkese hediye olarak verilecek.

Türkiye'nin dijital yaşam koçu Bilkom'un, Apple'ın kurucusu Steve Jobs anısına hayata geçirdiği bu kampanya ile tüketiciler bir taşla iki kuşu vurmuş olacak. Dünyanın en gelişmiş teknolojilerine sahip Mac modelleri ile bilgisayar kullanmanın keyfini yaşarken, ücretsiz alacakları bu biyografiyle Steve Jobs'ın başarısının tüm sırlarını keşfedebilecekler.

CNN'de başkanlık ve Time dergisinde sorumlu yazı işleri müdürlüğü yapmış olan Walter Isaacson'ın kaleme aldığı Steve Jobs biyografisi Steve Jobs'ın doğrudan katılımda bulunduğu tek biyografi olma özelliği taşıyor. Türkiye satış fiyatı 32 TL olan kitabı ayrıca isteyenler Yetkili Apple Satış Noktaları'ndan da temin edebilecek.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları