Bu yıl PlayStation’da kaç saat zaman geçirdiniz? En çok hangi oyunu oynadınız? PlayStation Wrap-Up 2022 hazır!

Sony, oyuncuların PlayStation 2022 özetini yayınladı. En çok oynadığınız oyunlar, toplam oyun süreniz ve daha pek çok istatistik PlayStation Wrap-Up 2022’de karşınızda.

PlayStation Wrap-Up 2022: PlayStation 2022 özetiniz hazır!

Yine yılın o zamanı geldi. Online servis ve uygulamalar yılın kullanıcı istatistiklerini yayınlamaya başladı. Spotify ve YouTube’un yayınladığı “en çok dinlediğiniz” ve “en çok izlediğiniz” istatistiklerinden sonlar PlayStation da, yılın oyun istatistiklerini Wrap-Up 2022 ile yayınlıyor. PlayStation’da “en çok oynadığınız” oyunu görmek için hemen bu linke tıklayabilirsiniz.

PlayStation hesabınızla giriş yaptığınız bu sayfa üzerinden 2022’de kaç oyun oynadığınızı, en çok hangi oyunları oynadığınızı ve PlayStation’da toplam kaç saat geçirdiğinizi görebiliyorsunuz. Hatta resmi PlayStation blog gönderisine göre -oynadıysanız- "Horizon Forbidden West'te öldürülen Thunderjaws sayısı, Gran Turismo 7'de kat edilen toplam mil ve God of War Ragnarök'te fırlatılan toplam balta sayısı" gibi küçük mutluluklar yaratacak bilgiler de yine bu sayfada karşınıza çıkacak.

İster PS5 ister PS4 kullanıcısı olun, Sony hesabınızla buradan şimdi giriş yapabilir ve 13 Ocak 2023'e kadar kişisel oyuncu istatistiklerinizi kontrol edebilirsiniz.