Büyük işlerin 3 boyutlu yazıcısı Zortrax M300 Türkiyede

3BFab, büyük boyutlarda üç boyutlu baskı ihtiyaçları için Zortrax M300 modelini Türkiye pazarıyla buluşturdu.

Zortrax M300 Türkiye'de

Dünyanın önde gelen 3 boyutlu yazıcı markalarının Türkiye dağıtıcılığını yapan 3BFab, büyük boyutlu baskı ihtiyacı duyan işletmeler ve bireyler için Zortrax M300 modelini Türkiye'de satışa sundu. 30 santime kadar olan baskıları tek seferde hazırlayabilen Zortrax M300, daha büyük modellerin tek parça olarak üretilebilmesine olanak tanıyor. Ürünün sahip olduğu yüksek baskı hacmi sayesinde, gerçek boyutlarda bir motosiklet kask örneği bile tek parça olarak yazdırılabiliyor.

Zortrax M300, milimetrenin onda birinden daha hassas baskı yeteneği sayesinde bilgisayar destekli tasarımdan aldığı verileri aslına uygun, yüksek doğruluğa sahip ve pürüzsüz modellere dönüştürüyor. Mat siyah kasası ve yarı şeffaf kapaklarıyla her türlü çağdaş ofis dekorasyonuna uyum sağlayacak şıklıkta tasarlanan M300, sessiz çalışmasıyla da dikkat çekiyor.

Öncelikli Kullanım Alanı Sanayide Prototip Üretimi

Zortrax'ın büyük hacimli, stabil ve pürüzsüz baskılarla öne çıkan bir ürün olduğunu ifade eden 3BFab Genel Müdürü Hakan Güzelgöz, şunları söyledi:

"Zortrax, 3 boyutlu yazıcı dünyasında profesyonel kullanıcılara ve son tüketiciye hitap eden, yıldızı parlayan bir marka. Yüksek baskı hacmiyle dikkat çeken yeni Zortrax M300 modelinin başta bu tarz cihazların yaygın olarak kullanıldığı sanayide prototip imalatı olmak üzere, Ar-Ge mühendislerinden öğrencilere kadar yaygın bir kullanıcı kitlesinin ilgisini çekeceğine inanıyoruz."

Zortrax M300, 5.900 USD + KDV fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Detaylı bilgi ve baskı örneği talebi için www.3bfab.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları