Call of Duty'den bulmacalı duyuru!

Call of Duty'nin bir sonraki sürümünden tanıtım videosu ve fazlası geldi!

İşte yeni Call of Duty!

Facebook CEO'su Mark Zuckerberg, Nisan ayında Facebook'un "bot"lara olan ilgisini belirtmişti. Bu "bot"lar, Facebook Messenger üzerinde sizinle konuşabilen, tatil rezervasyonlarınızı yapabilen, çiçek veya yemek siparişi verebilen yazılımlar olarak tanımlanmaktalar.

Activision da sıradaki Call of Duty oyunu için tam olarak bunu yapmış durumda ve bu işlemi oldukça zekice bir şekilde gerçekleştirmekte.

Firma, bir tweet aracılığı ile insanların Facebook Messenger'a girmelerini ve Lieutenant Reyes ile iletişime geçmelerini önerdi. Tabii ki Reyes, bir bot ve konuşmaya başladığınızda, Infinite Warfare olarak adlandırılabilecek yeni oyun hakkında daha fazla bilgi sunuyor ve çözmeniz için bulmaca parçaları sunuyor.

Eğer bu bulmacayı kendiniz çözmek istemiyorsanız, GameInformer sonuçlarını açıklamış durumda. Eğer bu eğlenceye katılmak istiyorsanız da, buraya tıklayarak çözüme başlayabilirsiniz.

Tanıtım videosu hazır

Bu arada Call of Duty: Infinite Warfare'in tanıtım videosu da yayınlandı. Tanıtım videosuyla birlikte oyunun 4 Kasım'da çıkacağı doğrulanmış oldu. Yeni oyun, seriyi robotlar, savaş uçakları ve bolca çarpışmayla uzaya taşıyor. Call of Duty, yakın geleceği daha önce de konu almıştı ancak bu kez Settlement Defense Front ile konsepti bir adım öne taşınıyor. Videoyu yukarıda veya buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları