Canavar Nokia ortaya çıkıyor: Lumia 1020!

Nokia'nın merakla beklenen megapiksel canavarı cebinin adının ne olacağı belli gibi...

Canavar Nokia ortaya çıkıyor!

Şimdilik "Nokia EOS" adıyla anılan ve 41 megapiksel çözünürlüklü kamerasıyla dikkat çeken yeni modelin, piyasaya "Lumia 1020" adıyla çıkacağı iddia ediliyor.

Bilişim dünyasının kalbinden, daha sonra genellikle doğru olduğu anlaşılan söylentiler duyurmasıyla tanıdığımız @evleaks'in Twitter üzerinden paylaştığı kısa mesaj, Nokia'nın Temmuz ayı başlarında New York'da düzenlenecek bir etkinlikte tanıtmayı planladığı yeni telefonun adının Lumia 1020 olacağına işaret ediyor. Söz konusu mesajda sadece "EOS=Nokia Lumia 1020" ifadeleri yer alıyor.

"Elvis" koda adıyla da anılan, piyasaya çıktığında Lumia 1020 adını taşıyacağı anlaşılan Nokia EOS'un, 41 megapiksel çözünürlüklü kameraya sahip olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Nokia da yakın zamanda kendi sitesinde, "41 milyon neden" temalı bir reklamla, inanılmaz yüksek çözünürlüklü kameraya gönderme yapmıştı. Nokia EOS/Lumia 1020 etrafında biçimlenen söylentilere bakılırsa telefonun muhtemel diğer teknik özellikleri şöyle: 720p çözünürlüklü 4,5 inç ekran, dört çekirdekli işlemci ve 32 GB depolama alanı. Yukarıda yer alan ve EOS'a ait olduğu iddia edilen fotoğraftansa, telefonun alüminyum kasaya sahip olacağı anlaşılıyor.

Okuyucu Yorumları