Canlı izleyin: Huawei , İnovatif Ürünler Lansmanı'nda yeni ürünlerini tanıtıyor

Huawei yeni ürünlerini tanıtıyor: Huawei'nin yeni ürünlerini tanıtacağı İnovatif Ürünler Lansmanı'nı canlı canlı takip edin.

Canlı yayın: Huawei yeni ürünlerini tanıtıyor


Huawei
, Türkiye saati ile 15.00’te başlayacak İnovatif Ürünler Lansmanı'nında yeni ürünlerini tanıtacak.

"Moda, asla durmaz" diyen Huawei'nin bu etkinlikte heyecanla beklenen bir dizi yeni ürünü tanıtması bekleniyor. Huawei'nin C-bridge tasarım yaklaşımı ile kablosuz kulaklıklara yeni bir bakış açısı getiren ses ürün portföyünün en yeni üyesi Huawei FreeClip'in tanıtılmasını beklediğimiz etkinlikte, yüksek ekran-gövde oranına sahip sektörün ilk esnek OLED ekranının yer aldığı Huawei MatePad 13,2 inç tabletinin de sahnelenmesi bekleniyor.

Huawei'nin İnovatif Ürünler Lansman'ında PaperMatte ekranın yer aldığı yeni Huawei MatePad Air'in yanında yeni nesil yüksek performanslı, hafif dizüstü bilgisayarı Huawei MateBook D 16'nın da tanıtılması bekleniyor.

Artık arkamıza yaslanabilir ve etkinlik saatinde açılacak olan hemen yukarıdaki canlı yayın videosundan Huawei İnovatif Ürünler Lansmanı'nı izlemeye başlayabiliriz. Bakalım Huawei'nin yeni oyuncakları, gerçekten de beklendiği kadar iddialı olabilecek mi?