Canlı izleyin: Samsung, Unpacked etkinliğinde yeni katlanabilir telefonlarını ve fazlasını tanıtıyor

Samsung'un Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4 ve çok daha fazlasını tanıtacağı Unpacked etkinliğini canlı canlı takip edin...

Canlı yayın: Samsung, yeni katlanabilir ceplerini tanıtıyor

Samsung, Türkiye saati ile 16.00’da başlayacak Unpacked etkinliğinde yeni katlanabilir telefonlarını tanıtacak. Şu anda katlanabilir telefon piyasasının tartışmasız bir numarası konumunda olan Güney Koreli devin yeni telefonları, Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 olacak.

Bazı kaynaklara göre Samsung, isimlendirmede yeni bir sisteme geçerek Z harfini atacak. Yani yeni katlanabilirlerin isimleri Galaxy Fold 4 ve Galaxy Flip 4 de olabilir.

İsimleri her ne olursa olsun, yeni katlanabilir telefonların Samsung’un bu alandaki liderliğini daha da sağlamlaştıracağı kesin. Zira bugüne kadar haklarında pek çok sızıntı gördük ve şimdiden iki telefonun da oldukça iddialı olacağını söyleyebiliriz.

Samsung’un, Unpacked etkinliğinde yeni katlanabilir telefonlarının yanında yeni nesil Galaxy Buds kablosuz kulaklıklarını ve Galaxy Watch 5 akıllı saat serisini de tanıtması bekleniyor.

Artık arkamıza yaslanabilir ve hemen aşağıdaki canlı yayın videosundan Samsung Unpacked etkinliğini izlemeye başlayabiliriz. Bakalım Samsung’un yeni oyuncakları, gerçekten de beklendiği kadar iddialaı olabilecek mi?