Canon'dan, 100 milyonuncu lens!

Canon, 100 milyonuncu EF serisi değiştirilebilir lensini üretti.

Canon, 100 milyona ulaştı!

Dünya çapında, 100 milyonuncu lensini üreten ilk şirket olma özelliğini taşıyan Canon, bu son başarıya, Mayıs 2013 tarihinde elde ettiği 90 milyonuncu lens rekorundan yaklaşık sadece 11 ay sonra ulaştı.

Canon'un kapsamlı EF lens serisi dünyada hem amatör hem de profesyonel fotoğrafçılar tarafından beğeniyle kullanılmaya devam ediyor ve günümüzde bu seri 80'in üzerinde model seçeneğiyle dikkat çekiyor. Yapılan en son yenilikler sayesinde EF serisi yeni alanlarda kullanılmaya başlandı ve Ocak 2013 tarihinde şirket, dijital sinematografi için EF Sinema lenslerini lanse ederken, Eylül 2012 tarihinde Kompakt Sistemli Fotoğraf Makineleri EOS M serisi için EF-M lenslerini kullanıma sundu.

Şubat 2014 tarihinde bir başka yeni dönüm noktasına imza atan Canın, film ve dijital EOS serisi değiştirilebilir lensli fotoğraf makinelerinin kombine üretiminde 70 milyon ünite seviyesini aşmayı da başardı. Son olarak dünya çapında 100 milyonuncu lensini de üreten şirket, ileri düzeyde amatörlere ve profesyonellere kadar herkesin ihtiyaçlarını karşılayacak lensler ve fotoğraf makineleri üreterek fotoğraf ve video kültürünü genişletmeye devam edecek.

Okuyucu Yorumları