Canon'dan iki yeni süper zum modeli!

Canon, iki yeni süper zum modelini ortaya çıkardı! İşte PowerShot SX600 HS ve IXUS 265 HS...

Canon'dan iki yeni kamera!

Canon, cep boyutlu fotoğraf makinesi serisine iki yeni süper zum modeli eklediğini duyurdu: PowerShot SX600 HS ve IXUS 265 HS. Aksiyona daha fazla yakınlaşmak isteyen hevesli bir fotoğrafçıysanız bu modeller sizin için ideal olacak. Her iki modelde de yüksek zum kapasitesi, yeni yaratıcı çekim modları ve çeşitli bağlantı seçenekleri bulunuyor. Bu özellikler sayesinde özel anlarınızı kolaylıkla çekip paylaşabilirsiniz.

İster tatildeyken oyun oynayan çocuğunuzu ister bir spor etkinliğini çekin, uzaktaki aksiyona yakınlaşmanızı sağlayan PowerShot SX600 HS ve IXUS 265 HS modellerinin her ikisi de ince ve şık kompakt gövdeleri içinde etkileyici süper zum lens donanımını bir araya getiriyor. PowerShot SX600 HS 25mm ultra geniş açılı lensi sayesinde size geniş açılı panoramik manzaralar ve geniş sahneler çekme esnekliği sunuyor. Ayrıca görüntü kalitesinden taviz vermeden uzaktaki noktaların da yakın plan çekimlerini yapmanızı sağlıyor.

Sevdiğinizle bir müzik gösterisinde veya festivalindeyken ve işlevsellikten taviz vermeyen ancak modaya uygun bir stil istediğinizde ise, şık IXUS 265 HS'nin 25-300 mm odak aralığına sahip çok yönlü 12x optik zum lensi, ultra geniş açıdan telefoto aralığına kadar çekim esnekliği elde etmenizi sağlıyor.

Çekin, bağlanın, paylaşın

Çekin, bağlanın, paylaşın

Çekin, bağlanın, paylaşın

PowerShot SX600 HS ve IXUS 265 HS ile görüntülerinizi sosyal ağlarda paylaşmak veya fotoğraflarınızı yedeklemek de çok basit. Özel Mobil Cihaz Bağlantı Tuşu, kullanıcıların anında bir akıllı telefona bağlanmalarını sağlarken, yeni NFC desteği, NFC özellikli cihazlara çok daha kolay bir şekilde bağlanmanıza ve birkaç basit adımda görüntülerinizi paylaşmanıza imkan tanıyor.

Ayrıca fotoğraf makinelerinin yeni bağlantı özelliğini kullanarak Uzaktan Çekim deneyimi yaşayabilir, aile ve arkadaşlarınızla çektiğiniz grup fotoğraflarının siz de bir parçası olabilirsiniz. Bu yeni özellik, makine ayarlarını kontrol etmek için akıllı telefonunuzu veya tabletinizi kullanarak, fotoğraf makinesinden beş metreye kadar mesafeden yaratıcı çekim yapabilme özgürlüğü sunuyor. Cihazınızın ekranında, fotoğraf makinesini uzaktan kumanda edebileceğiniz dokunmatik tuşlar görüntüleniyor.

Yaratıcılığınızı keşfedin

Canon fotoğraf makinelerindeki sayısız efekt seçenekleriyle görüntülerinize daha fazla yaratıcılık katın. Hangisini kullanacağınızdan emin değilseniz, eşsiz Yaratıcı Çekim özelliği sizin için birini seçiyor. Aynı görüntünün altı farklı versiyonuna kadar çekerek bu çekimlerin her birine kendine özgü bir yaratıcılık katıyor. Toplam 46 farklı yaratıcı efektle birlikte kullanmak üzere dört temadan (Tek Renkli, Retro, Özel ve Doğal) birini seçebilirsiniz.

Her yerde sizin yanınızda – kompakt, cep boyutlu tasarım

PowerShot SX600 HS ve IXUS 265 HS ile hiçbir anı kaçırmazsınız. Her iki model de gündüz ve düşük ışık altında yapılan çekimlerde rahatlıkla kullanılabiliyor ve her seferinde tutarlı bir şekilde göz alıcı sonuçlar sunuyor. Gösterişli ve şık bir metal kaplamayla tasarlanan, dört göz alıcı renk seçeneğiyle (mor, pembe, gümüş ve siyah) sunulan çok yönlü IXUS 265 HS modeli, cebinize sığabilecek kadar küçük.

Okuyucu Yorumları