Canon'dan ressamın tuvali gibi baskı kağıdı

Canon, dijital baskılarda kaliteyi arttıracak yeni kağıt grubunu pazara sundu.

Canon'dan yeni kağıt

Sanatsal baskılarda sıkça kullanılan tuval bezine alternatif olarak suya dayanıklı kanvas ve parlak kanvası öneren Canon, dijital provalar ve yüksek hassasiyet gerektiren tasarım işleri için de inci ve saten yüzeyli kağıt grubunu tasarladı. Tüm Canon yazıcılarla uyum gösteren yeni seri, önümüzdeki günlerde Türkiye'de de satışa sunulacak.

Geniş formatlı yazıcı üreticisi Canon, ürünlerini desteklemek amacıyla yazıcıları ile uyumlu kağıt grubunu pazara sundu. Önümüzdeki günlerde Türkiye'de de satışa sunulacak olan yeni ürün serisi, iç ve dış mekan baskı makinelerinde, kaliteli baskı materyali ihtiyacına cevap verecek şekilde tasarlandı.

Canon tarafından pazara sunulan 80-90 ve 120 gramajlardaki mat kağıtlar, özellikle teknik çizimler ve üç boyutlu modelleme baskılarında kullanılıyor. Canon tarafından 2006 yılı sonunda pazara sunulan imagePROGRAF serisi CAD-CAM ve GIS yazıcılarıyla uyumlu olan kağıt grubuyla, en yüksek yoğunlukta veya en düşük baskı modunda bile kaliteli geçiş ve kırıksız baskı hatları elde ediliyor.

Okuyucu Yorumları