CHIP Download'dan çok özel 3 download dosyası

Türkiye'nin en hızlı download platformu CHIP Download, üç yeni download dosyasını gururla sunar.

Özel download dosyaları

CHIP Download sadece bir download sitesi değil. Uluslararası çapta editöryel içeriği ile de internet kullanıcılarına yol gösteriyor, kılavuzluk ediyor. Hazırladığı özel download dosyaları ile de belli bir kategoride tematik olan en iyi ve en popüler uygulamaları bir araya getirip kullanıcıların beğenisine sunuyor.

İşte sizin için seçtiğimiz ve değişik ilgi alanlarına yönelik üç harika download dosyası! Yardımcı programlarınızı seçin, dosyalarınızı paylaşın ve sisteminizin performansını artırın...

VARAN 1
Windows için en iyi 20 yardımcı program!

Favori dosya ve programlarınıza daha hızlı mı erişmek istiyorsunuz? Windows'un klasik görünümünden sıkıldınız mı? Daha hızlı, düzenli ve verimli mi çalışmak istiyorsunuz? Eğer bu sorulara cevabınız "evet" ise sizin için hazırladığımız bu özel dosyadaki 20 Windows programı derdinize derman olacaktır!

VARAN 2
En iyi 20 dosya paylaşım programı

Dünyadaki en popüler dosya paylaşım ağları Gnutella, BitTorrent ve eDonkey. Bu ağlardaki dosyaları bulup indirmeniz için kullanılan en iyi 20 programı sizler için araştırdık. Hazırladığımız özel dosyada ünlü Gnutella istemcisi "Bearshare Lite" ve "Shareaza"dan 200 K'lık mini uygulama µTorrent'e kadar geniş bir yelpaze bulacaksınız.

VARAN 3
En popüler sistem ayar yazılımları

Bir bilgisayarın performansını düzeltebilmek için sadece iki yöntem vardır: Ya işletme sistemindeki kaynak öldürücü yazılımları yok edeceksiniz ya da donanımların performansını en uygun hale getireceksiniz. Bu tür işlemler için kullanılan en iyi ince ayar yazılımlarını bu özel dosyada bulacaksınız!

Okuyucu Yorumları