CHIP Download'dan üç download dosyası daha!

Türkiye'nin en hızlı download platformu CHIP Download üç özel download dosyası ile karşınızda.

Üç özel download dosyası

CHIP Download sadece bir download sitesi değil. Uluslar arası çapta editöryel içeriği ile de internet kullanıcılarına yok gösteriyor, kılavuzluk ediyor. Hazırladığı özel download dosyaları ile de belli bir kategoride tematik olan en iyi ve en popüler uygulamaları bir araya getirip kullanıcıların beğenisine sunuyor.

İşte değişik ilgi alanlarına yönelik üç yeni download dosyası:

VARAN 1
Laptop'unuza performans takviyesi
Satış rakamları yalan söylemez! Laptop'lar gün geçtikçe daha fazla bilgisayar kullanıcısı tarafından tercih edilen bilgisayarlar haline geliyor. Çoğu evde artık kocaman kasalı bir desktop yerine evin her tarafına rahatça taşınan ve kablosuz internete bağlanabilen bir laptop tercih ediliyor. Ancak acaba bir laptop bilgisayarın tam potansiyelinin farkında mıyız? Bu 15 programla laptop'unuzun gerçek performansını ortaya çıkaracaksınız...

VARAN 2
En popüler güvenlik - korunma yazılımları
Çok yönlü koruma için gerekli programlar...Virüs koruma, phishing saldırılarına karşı savunma, spyware bulup silme ve güvenli P2P paylaşımı! Bu özel çalışmamızda en popüler korunma programlarını bir arada bulacaksınız.

VARAN 3
Oyun dünyasında en ünlü 20 kadın
Aksiyon ve maceranın dişi yönü. Bilgisayar oyunlarında geleneksel olarak kahramanlar hep erkek olur. Ancak tarihe bir baktığımızda, seyrek de olsa kadın karakterin ana karakter olduğu oyunların çok popüler olduğunu da görüyoruz. Bu özel çalışmamızda size en ünlü 20 kadın oyun kahramanını sunuyoruz.

Okuyucu Yorumları