Chris Rock'ın annesi Will Smith'in attığı tokat için ilk kez konuştu

Will Smith'in Oscar ödüllerinde attığı tokatla ilgili komedyen Chris Rock çok fazla konuşmadı. Ama annesi Rosalie Rose Rock suskunluğunu bozdu ve tokat olayı ile ilgili ilk kez açıklamalar yaptı.

Chris Rock'ın annesi Will Smith'in attığı tokat için ilk kez konuştu

WIS-TV'den Billie Jean Shaw'a konuşan Rosalie 'Rose' Rock, töreni evde izlediğini söyledi. Anne Rock, en başta olayı bir mizansen sanmış.

Rose, "Chris'e tokat attığında hepimizi tokat attı. Bana tokat attı. Çünkü çocuğumu incittiğinde beni incitiyorsun" diyor.

Anneye göre Will Smith en başta gülüyordu, ancak eşinin yan gözle bakması sonrası tepki verdi.

Rose Rock, tokat olayından sonra oğlunun olayı büyütmemesi ve sunumuna devam etmesi konusunda ise onunla gurur duyduğunu söylüyor.

Tokatın ardından Akademi, Smith'in 10 yıl boyunca Oscar etkinliklerine katılmasını yasakladı. Akademi'nin cezası hakkında ne düşündüğü sorulduğunda Rose, ödülünün elinden alınması gerektiğini düşünmediğini söylüyor.

ÖZÜR TEPKİSİ

Smith, Chris'ten özür dilemesine rağmen anne Rose, Smith'ten kişisel bir özür gelmemesi nedeniyle incindiğini söylüyor: Asla özür dilemediği için gerçekten kötü hissediyorum. Söylemek istediğim şu:Adamları Chris Rock'tan özür dilediğimi söyleyen bir yazı yazdılar".

Anneye göre Will Smith kişisel olarak ulaşıp özür dilemeliydi.