Chris Rock'tan, Will Smith'e Oscar yasağı getiren tokatla ilgili espri var

Komedyen Chris Rock'ın cuma günkü son gösterisinde, 2022 Akademi Ödülleri'nde Will Smith ile yaşadığı olaydan bahsettiği belirtiliyor.

Chris Rock'tan, Will Smith'e Oscar yasağı getiren tokatla ilgili espri var

Cuma günü erken saatlerde Akademi, Will Smith'in 10 yıl boyunca tüm Akademi etkinliklerine katılmasını yasaklayacağını duyurmuştu. Chris Rock'ın ise 8 Nisan Cuma günü düzenlenen bir stand-up şovu sırasında Will Smith ile yaşadığı olayı ele aldığı ve konuyla ilgili espri yaptığı belirtiliyor.

Ödül töreninin komedyen sunucusu Chris Rock, Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith'in saçkıran rahatsızlığını espri konusu yapınca Will Smith sahneye gelerek Rock'a tokat atmış ve "karımın adını ağzına alma diye" iki kez bağırması canlı yayına yansımıştı. Kral Richard filmindeki oyunculuğuyla "En İyi Aktör" ödülünü almak üzere sahneye çıkan Smith, olay için Akademi Yönetiminden ve diğer adaylardan özür dilemişti.

Independent'ın haberine göre Will Smith'in tokat yüzünden Oscar'dan men edilmesinin ardından Chris Rock şovunda, tokada gönderme yaparak, 'Duyma duyumu geri kazandım' diye espri yaptı.

California merkezli Desert Sun gazetesi, komedyenin Fantasy Springs'teki gösteride şunları söylediğini aktarıyor: "İyiyim, bir şovum var ve paramı alana kadar [Will Smith olayından] bahsetmiyorum.

"Hayat güzel. İşitme duyumu geri aldım"

Habere göre seyircilerin salona cep telefonu ile girmeleri yasaklandı ve tüm mobil cihazlar için kapalı poşetler verildi.

Chris Roc, geçen hafta bir stand-up setinde şok edici Oscar olayından bahsetmiş ve izleyicilere olanları hala algılamaya çalıştığını belirtmişti.