Çift bantlı, dört antenli Router:Netis WF2471

DataStar, Netis'in güçlü teknik özelliklere sahip yeni router'ını satışa sundu.

DataStar'dan yeni Router!

Netis ağ ürünlerinin Türkiye distribütörü olan DataStar, yeni ve güçlü bir yönlendiriciyi (router) satışa sundu. Netis WF2471 model router, çift bantlı (dual band) ve toplamda 600Mbps kablosuz hıza sahip. Çift bandı sayesinde sanki iki adet kablosuz yönlendirici varmış gibi kullanım rahatlığı sunan ürün, basit ve ağ trafiğini yormayan uygulamaları 2.4GHz bandında, daha yoğun uygulamaları ise (çevrim-içi oyun, HD video vb) 5 GHz bandında yapabiliyor. Böylece kablosuz ağın performansı hiç düşmüyor.

Netis WF2471 router'ın üzerinde 5dBi'lık dört adet harici anten bulunuyor. Bu antenlerin ikisi 2.4GHz bandını, diğer ikisi ise 5GHz bandını destekliyor. Kablosuz ağ sinyallerini evin uzak köşelerine kadar eriştirebilen bu antenler sayesinde büyük ev ya da ofislerde kablosuz bağlantının keyfi, kesintisiz olarak sürdürülebiliyor.

Tek kutuda çok işlev

Netis WF2471, çeşitli kablosuz ağ modlarını üzerinde barındırıyor. Yönlendirici (router) özelliğinin yanı sıra AP (access point), WDS, AP+WDS, Client ve tekrarlayıcı (repeater) modlarına da sahip olan cihaz, kullanıcılara mevcut ağ yapısına en uygun modu seçme esnekliği sunuyor. Bu sayede hem sağlıklı bir kablosuz ağ oluşturmak hem de bu ağı genişletmek, tek bir cihaz ile mümkün oluyor.

Kurulumu, diğer ağ cihazları ile eşleşmesi ve kullanımı da çok basit olan ürün, Wi-Fi korumalı WPS tuşu sayesinde çok basit bir şekilde kurulabiliyor. Ayrıca mevcut ağ şifrelerini bir kere tanımlamak yeterli oluyor; daha sonra aynı ağa bağlanıldığında şifre girilmesi gerekmiyor.

Dünyanın güçlü chipset üreticilerinden Broadcom chipsetine sahip olan Netis WF2471, güçlü ve güvenilir bir yönlendirici. Güvenli ve istikrarlı kablosuz ağ, yüksek performans ve uygun fiyat sunan ürünün Türkiye'de tavsiye edilen satış fiyatı 59,90 USD + KDV olarak açıklanıyor.

Okuyucu Yorumları