Çift kameralı bir Xperia M Ultra gelebilir!

Yeni söylentilere göre Sony, Xperia M Ultra ile kendi açısından bir ilke imza atacak!

SonY'den farklı bir Xperia!

Şu sıralar tüm telefon üreticileri, çift kamera teknolojisini bir şekilde ucundan yakalamak istiyor. LG G5 ve Huawei P9 çift kamerayla gelirken iPhone 7'de çift kameranın yer alacağı söyleniyor. Yeni dedikoduya inanacak olursak Sony Xperia M Ultra da çift kamerayla gelecek.

Weibo'dan HQ_Vision'a göre Xperia M Ultra, 23 megapiksellik f/2 lens ve daha geniş açılı bir f/2,2 lens ile gelecek. Buradan telefonun kamerasının LG G5'in kamerası gibi çalışabileceğini, lenslerden birinin normal fotoğraflar için, diğerinin geniş açılı kareler için kullanılacağını anlıyoruz. Telefonun diğer özellikleri arasında 16MP ön kamera, 6,0 inç'lik devasa, "çok ince kenarlı" Full HD ekran, orta seviye Snapdragon 652 işlemci, 3GB RAM, 32GB dahili depolama alanı ve 4.280mAh'lik muazzam bir pil var.

Sızıntının kaynağına göre M Ultra, USB Type-C portu üzerinden şarj oluyor ve üzerinde bir parmak izi tarayıcısı barındırıyor. Bu özellikleriyle telefon, Sony Xperia X Performance karşısında garip bir konumda kalıyor; çünkü kamerası daha iyi iken işlemcisi, X Performance'taki Snapdragon 820'nin gerisinde.

Sızıntının kaynağını pek tanımadığımızdan dedikoduların gerçeğe dönüşüp dönüşmeyeceğini şimdiden söylemek zor (kaynağın diğer iddiaları da çoğunlukla henüz çıkmamış telefonlarla ilgili). Sony'nin kendisi de çift lensli kameraları kullanabileceğini söylemişti. Bu yüzden iddiaların gerçek dışı görünmediğini düşünüyoruz.

Okuyucu Yorumları