Çocuklar bu yaz Summer City Camp'te buluşacak

Gündüzleri kampta eğlence, geceleri evde dinlenmece.

Çocuklar Summer City Camp'te

Türkiye'de kamp sektörünün öncü kurumlarından Geleceğin Yıldızları, çocukların hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Farklı bir tatil geçirmek isteyen 5- 12 yaş grubuna özel çocuklara İstanbul Beykoz'da doğanın içinde eğlenceli ve keyifli bir kamp ortamı sunan Geleceğin Yıldızları, çocukların yaz tatilinde faydalı vakit geçirebileceği ortam sunuyor. 20 Haziran – 19 Ağustos dönemlerinde ikişer haftalık programlar halinde hafta içi günlerde saat 09:00-16:00 saatleri arasında sunulan Summer City Camp, hem şehrin hem yeşilliklerin içinde çocukları kampın eğlenceli ruhuyla buluşturuyor. İstanbul'un en seçkin okullarından olan Beykoz TED İstanbul Koleji kampüsü; spor salonları, sahaları, güzel sanatlar atölyeleri, İngilizce dersleri için ayrılmış sınıfları ve sosyal alanları ile Summer City Camp için ideal bir ortam oluşturuyor.

İster daha yoğun İngilizce, ister aktivite, kendin karar ver!

Geleceğin Yıldızları'nda sadece yatılı olarak değil, gündüz saatlerinde de aynı ekip ruhu yaşanıyor. Her 4 öğrenci için 1 eğitmenin görev yaptığı ikişer haftalık programlar halinde oluşturulan Summer City Camp'in iki ayrı ana programı bulunuyor.

Multi Aktivite programı; tüm gün basketbol, tenis, futbol, voleybol, hokey, müzik, resim, drama ve gezileri içeriyor.

English in Action programında ise günün yarısında yabancı öğretmenlerle İngilizce eğitimleri, diğer yarısında da spor, sanat, eğlence ve gezi programları bulunuyor.

Bu sayede çocuklar farklı alanlarda deneyimler kazanıp kamp boyunca her akşam farklı deneyimlerle eve dönüyor. Kamp ortamının çocukların kişisel ve fiziksel gelişimlerine olumlu etkileri olduğuna dikkat çeken Geleceğin Yıldızları Genel Müdürü Osman Gözet, "Tatil döneminde İstanbul'da olan ve henüz kendini yatılı olarak farklı bir yerde kalmaya hazır hissetmeyen çocuklar için hazırlamış olduğumuz Summer City Camp'in kendine özgü keşifleri bulunuyor. Deneyimli ve dinamik eğitmen ekibi gözetiminde birlikte çalışmayı, karar vermeyi, sorumluluk almayı, yaratıcılıklarını geliştirmeyi, özgürlüğü, kendine güven oluşturmayı ve güven kazanmayı öğreniyorlar. Bütün bunlar sağlıklı ve üretici bir yaşam için gerekli olan basamakları oluşturuyor" dedi.

Okuyucu Yorumları