Çocuklar Dijital Mikroskopla Bilimi Keşfe Çıkıyor

Bilim dünyasının detaylarını öğrenmek isteyenlere özel dijital mikroskop ile çocuklar bilim dünyasını keşfe çıkıyor.

Çocuklar bilimi keşfe çıkıyor!

Eyüboğlu'nun distribütörlüğünü yaptığı teleskop, dürbün ve mikroskop markası Celestron, çocukların ilgi alanlarının genişlemesine yardımcı oluyor. Orta düzey, dikey monte edilmiş objektifleri ile farklı görüş açılarına sahip dijital mikroskop öğrencileri ve ailelerini hem bilgilendiriyor hem de eğlendiriyor.

Yüksek kalitede fotoğraf ve video çekimi

Yüksek kalitede fotoğraf ve video çekimi

Celestron dijital mikroskop yapılan incelemeleri özel bir program sayesinde dijital ortama taşıyor. Masaüstü olarak tasarlanan mikroskop yaklaşık 600 gram ağırlığı ile kolay kullanım sağlıyor. USB bağlantıya sahip mikroskop, yanında gelen bilgilendirici CD sayesinde bilgisayarınıza kolayca kuruluyor. 2 MP görüntü sensörü, yansıtıcı ve şeffaf aydınlatma için üst ve alt aydınlatma özelliği sayesinde yüksek kalitede fotoğraf ve video çekimine yardımcı oluyor.

Dijital mikroskopta 6 farklı mercek bulunuyor

Dijital mikroskopta gözlemlenen nesnelerin detaylandırılabilmesi için 6 farklı mercek bulunuyor. Mikroskobun yanında bulunan çevirme kolu ile mercekler odaklanarak görüntünün netliği ayarlanabiliyor. 100X'ten 600X'e kadar büyütme imkanına sahip dijital mikroskop, çocukların içindeki bilim insanını uyandırmayı hedefliyor.

Mall of İstanbul , Maltepe Piazza'da ki Hobix mağazalarında ve www.hobix.com.tr internet adresinde bulabileceğiniz Celestron MicroSpin Dijital Mikroskop'un satış fiyatı ise 954,00 TL'dir.

Okuyucu Yorumları