Coral Blue Galaxy Note 8 Sızdı!

Galaxy Note 8'in hoş görünümlü bir renk seçeneğinin görüntüsü, internette ortaya çıktı!

Galaxy Note 8'den göz kamaştıran sızıntı

Galaxy Note 8'in tanıtım günü gelene kadar birçok çizim ve sızıntıyla karşılaşacağımız neredeyse kesin. Tanıtımın ne zaman olacağını tam olarak bilmesek de en son raporlar, Ağustos'ta gerçekleşebileceğini söylüyordu. Şimdi ise karşımızda "Coral Blue" renk seçeneğine ait Galaxy Note 8'in bir render'ı duruyor.

Core Blue seçeneğini Galaxy Note 7'den hatırlıyor olabilirsiniz. Note 7'de beğenilen seçenek, Galaxy S7 edge ile geri dönüş yapmıştı. Son günlerde ortaya çıkan bir rapor, Galaxy S8 ve Galaxy S8+'ın da Coral Blue seçeneğiyle ABD'de atışa sunulacağını söylemişti. Bu yüzden bu renk seçeneğinin Galaxy Note 8'de kullanılması sürpriz olmayacak.

Çizim, arka yüzde bir parmak izi sensörüne yer vermediği için biraz şüpheli görünüyor. En son raporlar, Galaxy Note 8'in parmak izi sensörünün ekranın altında olmayacağını söylüyordu bu yüzden sensörün arka yüzde olması bekleniyor.

Kısacası bu çizime şimdilik bir miktar şüpheyle bakmakta fayda var. Note 8'in çıkış tarihi yaklaştıkça yeni sızıntılar, bize yeni ipuçları verecektir.

Okuyucu Yorumları