DataStar'dan Mac'lere özel taşınabilir disk

DataStar, Verbatim'in Mac'ler için özel üretilen yeni taşınabilir diskini duyurdu.

Mac'lere özel disk

DataStar, Verbatim'in Mac'ler için özel üretilen yeni taşınabilir diskini duyurdu. Verbatim Store n'Go model harici disk, USB 3.0 destekli ve enerji tasarrufu yazılımı Green Button ile birlikte satışa sunuluyor.

Verbatim ürünlerinin Türkiye distribütörü DataStar, Mac'ler için özel geliştirilen yeni taşınabilir diski duyurdu. Verbatim Store n'Go model taşınabilir disk, beyaz ya da siyah renkte ışıltılı yüzeyi ve minimalist tasarımı ile Mac kullanıcılarının beğenisine hitap ediyor.

Mac topluluğu için özel geliştirilen taşınabilir disk, USB 3.0 desteğine sahip. İki modeli olan ürünün ikinci modeli hem Mac hem de Windows işletim sistemleri ile uyumlu. Süper hızlı veri aktarım hızına sahip olan disk, enerji tasarrufu için özel bir ücretsiz yazılım ile satışa sunuluyor. Green Button adlı bu yazılım, disk kullanımda değilken çalışmasını (diskin dönmesini) engelleyerek hem verimliliği artıyor hem de enerji tasarrufu sağlıyor.

Verbatim Store n'Go model taşınabilir diskte üç adet 'uyku ayarlama' seçeneği bulunuyor. Bekleme modunu 10 dakika kullanımdan sonra başlayacak şekilde ve 10'ar dakikalık artışlarla 120 dakikaya kadar ayarlayabilmek mümkün. Ayrıca masaüstünde yer alan Green Button simgesine çift tıklayarak bekleme süresi hemen başlatılabiliyor. Diski hiçbir şekilde beklemeye almamak üzere ayarlamak da ayrı bir seçenek olarak kullanıcılara sunuluyor.

500GB ya da 1TB kapasite seçeneği bulunan ürünün tavsiye edilen satış fiyatı ise (1TB kapasiteli modelin) 95 USD +KDV.

Okuyucu Yorumları