Disney Parks patronu, "gerçek" ışın kılıcı ile sahnede şov yaptı

Hafta sonu düzenlenen SXSW etkinliğinde sahneye çıkan Disney Parkları ve Deneyimleri Başkanı Josh D'Amaro, elinde tuttuğu “gerçek” ışın kılıcı ile izleyenleri büyüledi.

“Gerçek” ışın kılıcı ile sahnede şov yaptı

Disney Parkları ve Deneyimleri Başkanı Josh D'Amaro bu hafta sonu SXSW'de "Disney Parkları Hikâye Anlatıcılığı Sanatı ve Bilimi" üzerine odaklanan bir sunum yaptı. Sunuma damgayı vuransa elinde tuttuğu "gerçek bir ışın kılıcı" oldu.

D'Amaro sahnede elindeki ışın kılıcının kabzasını tutarken kimse bunun gerçekten bir ışın kılıcı olabileceği ihtimalini düşünmemiş olsa da, bu düşünceler D'Amaro’nun kabzanın düğmesine basmasıyla değişti. Bir anda kabzadan dışarı uzanan çok gerçekçi görünen mavi bir ışın, görenleri hayretlere düşürdü.

D'Amaro, "Dünyadaki en havalı işe sahibim," derken, "Gerçek bir ışın kılıcı tutuyorum." diye sözlerini sürdürdü ve ışın kılıcını havada salladı. Elbette bu görüntüler hızla internete yayıldı. Hemen aşağıda bunlardan birkaçını görebilirsiniz.

D'Amaro, Disney'in ultra pahalı Galaktik Starcruiser deneyiminde kullanılan ışın kılıçlarından birini tuttuğunu açıklarken, videolara dikkatli bakıldığında bu ışın kılıcının aslında kabzadan dışarı çıkan bir tüp olduğu görülüyor. Her ne olursa olsun sonuç gerçekten de büyüleyici...