Düellonun galibi Panasonic oldu!

Panasonic, Birleşik Krallık merkezli sistem entegratörü Pure AV tarafından düzenlenen lazer projektör düellosunu kazandı.

Düellonun galibi Panasonic!

Panasonic ürünlerinin de dahil olduğu lazer projektörler eğitim, sağlık ve işletmeler dahil olmak üzere farklı endüstri profesyonelleri tarafından Manchester'daki Victoria Warehouse'da değerlendirildi.

Lazer düellosunda değişmezlik, parlaklık, kontrast, renk oluşturma ve gri skala değerlendirildi ve 1 çipli DLP™'li Panasonic PT-RZ660, 50 üzerinden 41,2 puan alarak birinciliği aldı.

Tüm üreticilerin standart lens kullanması şart koşuldu ve içerik tek bir dizüstü bilgisayardan, aynı boydaki HDMI kabloları ile dağıtıldı. Pure AV personeli, yalnızca görüntü kalitesinin değerlendirilmesi için tüm projektörleri bir kabinle kapladı.

Birleşik Krallık Sistem Grup Müdürü Gareth Day, konu hakkında şu açıklamayı yaptı: "Pazardaki en geniş ürün yelpazesiyle Panasonic lazer projeksiyon konusunda lider konuma geldi. Lazer konusunda öncüler arasındaydık ve sonuç olarak performans ve güvenilirlik söz konusu olduğunda güven veren bir konumdayız. Lazer düellosunun sonucu, lazer projeksiyonundaki lider konumumuzu pekiştiriyor."

Eğitim kurumları, müzeler, sergiler ve dijital sinyal uygulamaları için gereken yoğun kullanım ve uzun ömürlü parlaklığı sağlayan RZ660 yüksek çözünürlük ve 6000 lm'e (ANSI) kadar parlaklık sağlıyor. Çift lazer modül, toza karşı dayanıklı optik blok ve uzun ömürlü lazer motor ile donatılan projektör, 20.000 saate kadar bakım gerektirmeden çalışmak üzere tasarlandı.

Okuyucu Yorumları