Düğününde Apple Vision Pro takan damat, gelini çileden çıkarttı

Geçtiğimiz günlerde, sadece sözde Apple hayranı olanları çok üzecek bir gelişme yaşandı ve damarlarından bile Apple üretimi kan akan gerçek bir Apple fanboy'u kendi düğününe Apple Vision Pro sanal gerçeklik gözlüğü takarak geldi. Peki sizce gelinin buna tepkisi ne oldu?

Düğününde Apple Vision Pro takan damat, gelini çileden çıkarttı

Pek çok insan, Apple ve Android tartışmalarında ateşli bir şekilde Apple'ı ve iPhone'u savunabilir ama gerçek Apple fanboyu olmak öyle kolay değildir.

Kısa bir süre önce piyasaya çıkan ve aslında çok da müthiş beğenilerle karşılaşmadığı için sönük bir çıkış yapan Apple Vision Pro'yu kendi düğününde takacak kadar fanatik görünen bir Apple hayranı, fanboyluk müessesesine yeni bir anlam kazandırdı. Hatta çıtayı o kadar yükseğe taşıdı ki, onu geçmek artık pek kolay görünmüyor.

Damat, kendi düğününe, kafasında 2 kiloluk kocaman bir Vision Pro ile katıldığında önce misafirleri, sonra da gelini şaşkınlığa uğrattı.

Gelinin "mutluluğu" gözlerinden okunuyor.

San Francisco'daki bu düğünde, damadın tören sonrası fotoğraf çekimi ve resepsiyondaki dans sekansı sırasında 3.500 dolarlık Apple Vision Pro takması, düğünü dünya medyasına haber olacak bir duruma getirdi.

Gelin Cambree, X'te yayınlanan bir fotoğrafta pek de memnun görünmezken, yazılım mühendisi Jacob, yüzü Vision Pro ile kısmen örtülmüş ve parmakları havada sıkışmış bir şekilde kameraya gülümsedi.

Yengemiz düğünden sonra damada ne kadar trip attı bilmiyoruz ama henüz boşanma haberleri gelmediğine göre konu tatlıya da bağlanmış olabilir. Kendisine sabır diliyoruz...