Efsanevi Telefon Nokia N95'in Yenilenmiş Sürümü, Videoda Göründü

Nokia'nın efsanevi cep telefonlarından bir olan Nokia N95, yenilenmiş olarak tekrar karşımıza çıkabilir. İlk prototip, internetteki bu videoda ortaya çıktı bile...

Yeni Nokia N95 videoda göründü

Nokia N95'i hatırlıyor musunuz? Symbian işletim sistemli, kızaklı kapaklı Nokia N95, iPhone öncesi dönemde geniş multimedya yetenekleri ile övgü topluyordu. Nokia N95, 2006 yılında piyasaya çıkmıştı. Yeni gelen bilgiler ise, Nokia'nın bu telefonu yenileyebileceğine ilişkin. Hatta prototiplerden biri YouTube'da göründü bile.

Akıllı telefon paylaşımları ile tanınan Michael Fisher, YouTube kanalında yayınladığı yeni videosunda Nokia'nın N95'i yenileyebileceği iddiasında bulunurken, elinde de bir Nokia N95 prototipi tutması oldukça ilgi çekici. Böylece HMD Global'in klasik N95'i yenileyebileceği fikri akla yatabiliyor. Ancak bu prototip tamamen işlevsiz bir telefon olurken, sade tasarım amaçlı olarak yer alıyor.

Yeni N95, görünümüyle modern akıllı telefonlara benziyor. Ön yüzü yekpare ekran olan telefon, yine kızaklı ekran bulunduruyor. Ekranı kenardan iterek altından geniş açılı 2 sensörü , flaş ve hoparlörleri ortaya çıkartabiliyorsunuz.

Yeni nesil N95'in arka yüzeyinde ise 3 kamera dizilimini bulunduran bir kamera dairesi yer alırken, arka tarafta parmak izi okuyucu da kendine yer buluyor.

Tüm bunların dışında yeni Nokia N95 hakkında herhangi bir bilgi şimdilik yok.

Okuyucu Yorumları