Gece yarısı renginde bir M2 MacBook Air satın alacaksanız, bu haber fikrinizi değiştirebilir

Bir kaç YouTuber, M2 çipli MacBook Air’in Gece Yarısı renkli modeli hakkında görüş birliğine vardı: “Almadan önce tekrar düşünün.”

M2 çipli MacBook Air'lerde can sıkan sorun

M2 işlemcili MacBook Air için sorunlar artmaya devam ediyor. Apple’ın bu dizüstü bilgisayarına yönelik kullanıcılardan gelen bildirimlere göre laptop’ın soğutma sistemi endişe verici olurken, ortyaa şimdi de yeni bir şikayet çıktı.

9to5Mac’in haberine göre bir dizi önemli YouTuber, aynı sorunda birleşiyor. YouTuber’lar, M2 çipli MacBook Air’in Gece Yarısı renkli modelinin, diğer renkli modellere kıyasla daha kolay çizildiği sonucuna varırken, bu konuda hazırladıkları videolar ile MacBook Air’in Gece Yarısı renkli modelini alacakları uyarıyorlar.

Hatırlarsanız benzeri konu, daha önce Apple’ın iPhone 7 Jet Black modeli için de geçerliydi. Bu telefon da diğer renklere göre çok daha çabuk çiziliyor ve bunu belli ediyordu.

Eğer siz de M2 çipli MacBook Air’in Gece Yarısı renkli modelini satın almayı düşünüyorsanız, satın almadan önce bir kez daha düşünmeniz gerebilir. YouTuber’lar işini şansa bırakmak istemeyenlerin laptop’ın gri ya da gümüş renkli seçeneğini satın almalarını öneriyor.