Elon Musk'tan, ikiz bebek iddiasını doğrulayan yeni tweet’ler...

Elon Musk, bir çalışanı ile birlikteliğinden doğan “gizli ikizleri” hakkında ilk kez tweet attı; yine herkesi şaşırttı...

Elon Musk’tan, “gizli ikizlerleri” hakkında ilk tweet’ler

Elon Musk’ın geçen Kasım ayında şirketlerinden biri olan Neuralink'te yönetici olan Shivon Zilis ile birlikteliğinden ikiz çocukları olduğu, dün haberlere yansımıştı. Bu haberin ardından, Musk'ın doğum oranlarıyla ilgili geçmişteki tweet’leri yine gündeme geldi.

Tesla CEO’su, 24 Mayıs'ta "ABD doğum oranı ~ 50 yıldır minimum sürdürülebilir seviyelerin altında" diye yazdı ve ekledi: "Son iki yıl demografik bir felaket oldu."

Mayıs tweet’lerine ek olarak, 16 Haziran'da şunu yazmıştı: "Çocuk sahibi olun!"

Musk'ın şu anda bilinen dokuz çocuğu var. Beşi Justine Wilson'dan, ikisi Shivon Zilis'ten ve ikisi de şarkıcı Grimes'tan.

Perşembe günü, gizli ikizlerin haberlerinin manşetlere çıkmasından sonraysa Musk yine bir tweet atarak dikkatleri üzerine çekti: "Nüfus azlığı krizine yardım etmek için elimden geleni yapıyorum. Çöken bir doğum oranı, uygarlığın bugüne kadar karşılaştığı en büyük tehlikedir.

İkinci bir tweet’te ise şöyle dedi: "Umarım büyük aileleriniz vardır ve zaten yapanları tebrik ederim!"

Ancak Musk, ikizlerinin neden gizli tutulduğuna dair henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Musk’ın tweet’leri tepki çekti

Tabii ki insanlar, Musk’ın bu tweet’lerine kayıtsız kalmadı. Bir kullanıcı, "İş arkadaşlarınızı hamile bıraktığınızı ve insanlara sadece yardım etmeye çalıştığınızı söylediğinizi hayal edin" diyerek Musk’ı eleştirdi.

Bir diğer kullanıcı ise şunları yazdı: “3 güzel çocuğum var. 1 erkek gelecek ay üniversiteye gidiyor ve 2 kız 2 yaş altı. Her şeyin artan maliyeti ve enflasyon nedeniyle bu ekonomide onları geçindirmek giderek zorlaşıyor. Yılda kazandığım 60 bin dolar artık yetmiyor” yazdı.