Elon Musk'ın çocuk sayısı arttı: Gelen şok haberle birlikte ünlü milyarderin artık 9 çocuğu var!

Elon Musk'ın, üst seviye bir yöneticisinden gizli tutulan iki çocuğunun daha olduğu ortaya çıktı. Böylece Elon Musk'ın çocuk sayısı, yediden dokuza yükselmiş oluyor.

Elon Musk'ın artık 9 çocuğu var!

Insider tarafından Çarşamba günü yayınlanan bir habere göre, Elon Musk ve üst seviye yöneticilerinden birinin, Kasım ayında gizli bir şekilde ikizleri oldu. Bu durum, çocukların soyadını Musk olarak değiştirmek için mahkemeye yapılan başvurular ile ortaya çıktı.

Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk ve Musk’ın özel nöroteknoloji firması Neuralink’in operasyonlar ve özel projeler direktörü Shivon Zilis’in imzasını taşıyan bu başvuru, Austin, Teksas’ta Mayıs ayında bir yargıç tarafından onaylandı. 36 yaşındaki Zilis, daha önce Tesla’da CEO ofisinde proje direktörü olarak çalışıyordu.

İlişkilerinin doğası başlangıçta belli değildi. Daha önceden San Francisco’da yaşayan Zilis, Insider’ın bildirdiğine göre ikizlerin doğumundan yaklaşık üç ay önce Austin’de bir ev satın aldı. Insider’ın bildirdiğine göre büyük kısmı gizli olan isim değiştirme başvurusunda bu adres hem Musk’ın hem de Zilis’in olarak belirtiliyor.

Musk ve Zilis henüz konu hakkında yorum yapmış değil. 51 yaşındaki Musk’ın, ikizlerle birlikte çocuk sayısı da dokuza çıkmış oluyor.