Elon Musk bu işe ne diyecek? Twitter avukatından çalışanlarla toplantıda şaşırtan sözler

Elon Musk, twitter'ın satış sürecinin platformdaki spam hesapların değerlendirilmesi için askıda olduğunu söylemişti. Ancak twitter'ın çalışanlarla düzenlediği şirket için toplantıda hava daha farklı...

Twitter avukatından ilginç sözler

Tesla ve SpaceX'in Üst Yöneticisi Elon Musk, Twitter'da spam hesapların toplam kullanıcıların yüzde 5'inden azını oluşturduğu kanıtlanana kadar 44 milyar dolarlık satın alma anlaşmasının ilerlemeyeceğini duyurmuştu. Ancak perşembe günü Twitter yöneticileri şirket içi bir toplantıda çalışanlarla bir araya geldi ve anlaşmanın askıda olmadığını söyledi.

Twitter Inc. yöneticileri Perşembe günü çalışanlara, şirketi milyarder Elon Musk'a satmak için yapılan 44 milyar dolarlık anlaşmanın planlandığı gibi ilerlediğini ve üzerinde anlaşılan hisse başına 54.20 dolarlık fiyatı yeniden müzakere etmeyeceklerini söyledi.

Twitter'ın en üst düzey avukatı Vijaya Gadde, toplantıya katılan kişilere göre, "anlaşmanın askıya alınması diye bir şey olmadığını" söyledi. Bu sözler, Musk'ın, anlaşmanın askıya alındığı çıkışının ardından geliyor.

Bloomberg'in toplantıya katılan kaynaklara dayandırdığı haberine göre Twitter yöneticileri çalışanlara anlaşmanın planlandığı gibi devam edeceğini ve şirketin Musk'ın üzerinde anlaşılan hisse başına 54.20 $ fiyatını yeniden müzakere etmeyeceğini söyledi.

Twitter'ın Finans Direktörü Ned Segal ise Twitter'ın düzenli olarak Musk ve ekibiyle temas halinde olduğunu aktardı.

KAKA EMOJİSİYLE YANIT VERMİŞTİ

Musk, twitter'ın, spam hesap oranının yüzde 5 olduğu yönündeki açıklamasını tatmin edici bulmuyor ve yüzde 20'ye yakın olduğuna inanıyor. Son olarak Twitter CEO'sunun spam hesaplarla nasıl mücadele ettiklerini anlattığı mesajlara kaka emojisiyle yanıt vermişti. Musk, bir mesajında ise SEC'i incelemeye çağırmıştı.