Elon Musk'a büyük tepki: "Twitter'ı geri getir" dediler, milyarderi uzun süre yuhaladılar

Valorant Dünya Şampiyonası sırasında ekranda sadece 4 saniye görünen Elon Musk, bir anda yuhalamaların hedefi haline geldi.

Musk'ı yuhaladılar: "Twitter'ı geri getir!"

Görünüşe göre Elon Musk video oyunu camiasında pek popüler değil, en azından geçtiğimiz cumartesi günü Los Angeles'ta Valorant Dünya Şampiyonası Finali için toplanan oyuncular arasında durum böyleydi. Insider'ın haberine göre, etkinlik sırasında kamera kısa bir süreliğine turnuvaya oğullarından biriyle katılan Musk'a döndü. Kalabalık hemen yuhalamaya başladı.

Gelen tepkiyi pek umursuyor gibi gözükmeyen Musk, ekranda sadece dört saniye kadar göründü, ancak yuhalamalar kamera oyun görüntülerine geri döndükten sonra da devam etti. Yaklaşık otuz saniye sonra, seyirciler "Twitter'ı geri getir" diye slogan atmaya başladı.

Yaklaşık dört milyon izleyici Twitch'teki etkinlik yayınını izledi, ancak Musk olayı milyarderin platformunda daha fazla ilgi gördü. E-spor muhabiri Jake Lucky, eskiden Twitter olarak bilinen X'te gösterinin bir klibini yayınladı. Kısa sürede viral hale gelen bu görüntü, Musk'ın aleyhtarlarının hakaretlerine ve mavi kareli destekçilerinin sert savunmalarına yol açtı.

Bir kullanıcı, "Valorant oyuncuları tarafından yuhalanmak, ortaokulda anime kulübü tarafından wedgies almak gibidir" diyerek olaya karışan herkesi eleştirdi.

Musk'ın sürpriz bir şekilde ortaya çıkması ilk kez kötü sonuçlanmıyor. Komedyen Dave Chappelle geçtiğimiz Aralık ayında San Francisco'daki bir gösterisinde Musk'ı sahneye çıkarmıştı. Kısa karşılaşma sırasında Musk her konuşmaya çalıştığında kalabalık tarafından yuhaladı.

Musk daha sonra attığı bir tweet'le çoğu insanın kendisini gördüğüne sevindiğini belirtti. Musk, "Teknik olarak, %90 tezahürat ve %10 yuhalamaydı, ama yine de Twitter'da sık sık olsa da bu benim için gerçek hayatta bir ilk" dedi.