Elon Musk'tan Sergey Brin'in eşiyle ilişki iddiası için ilk yanıt geldi

The Wall Street Journal, Elon Musk'ın Google'ın kurucu ortağı Sergey Brin'in eşiyle kısa süreli ilişki yaşadığını iddia etti... Haberde bu durumun Brin'in boşanma davası açmasına; SpaceX ve Tesla CEO'su ile olan dostluğunu sona erdirmesine neden olduğu öne sürüldü. Elon Musk bu iddiaları yalanladı.

Elon Musk'tan Sergey Brin'in eşiyle ilişki iddiası için ilk yanıt geldi

Dünyanın en zengin adamı Elon Musk ile en zengin 10. isim Sergey Brin'le ilgili The Wall Street Journal'ın Pazar günü yayınladığı bir haber gündeme oturdu. İşte o iddialar ve Elon Musk'ın yanıtı:

İddiaya göre Elon Musk, geçtiğimiz sonbaharda Google'ın kurucu ortağı Sergey Brin'in eşi Nicole Shanahan ile kısa bir ilişki yaşadı. Ve haberde yer alan iddiaya göre bu ilişki, Brin'in bu yılın başlarında eşiyle boşanma davası açmasına yol açtı. Journal'ın haberine göre, iki girişimci eskiden yakın arkadaştı, ancak bu ilişki arkadaşlıklarını sona erdirdi.

Musk ve Shanahan'ın ilişkisinin, Musk'ın Grimes olarak da bilinen kız arkadaşı Claire Boucher ile ayrılmasının ardından Miami'deki yüksek profilli Art Basel etkinliğinde meydana geldiği iddia ediliyor.

Daily Mail'in aktardığına göre ise Art Basel, geçen yıl 2 Aralık - 4 Aralık tarihleri ​​arasında Miami'de gerçekleşti. İddialara göre Nicole ve Sergey, COVID-19'un stresi nedeniyle evlilik sorunları yaşıyorlardı. Ayrıca dört yaşındaki kızlarının bakımı konusunda da tartışıyorlardı. Brin ve eşi Nicole Shanahan, Aralık ayında yaşandığı söylenen bu ilişki sırasında hala birlikte yaşıyorlardı. Brin'in Art Basel'e katılıp katılmadığı belli değil, ancak Grimes'tan ayrılan Musk oradaydı

Journal'ın haberine göre, 2018'de Shanahan ile evlenen Brin, olayı öğrendikten birkaç hafta sonra aralarında "uzlaşmaz farklılıklar" olduğunu öne sürerek Ocak ayında boşanma davası açtı.

Journal'a göre, mahkeme dosyalarına göre, çift ayrılık nedeni olarak "uzlaştırılamaz farklılıkları" gösterdi ve başvurular Brin'in olayı öğrenmesinden sadece haftalar sonra sunuldu.

Konuya yakın bir kaynak Journal'a Musk ve Brin arasındaki ilişkinin son aylarda gergin olduğunu ve Brin'in mali danışmanlarına Tesla CEO'sunun çeşitli işletmelerindeki yatırımlarını satmaları talimatını verdiğini söyledi.

Journal'a göre Musk, bu yılın başlarında bir partide Brin'den özür diledi. Olayla ilgili bilgisi olan ismi açıklanmayan kişiler, Journal'a yaptığı açıklamada Brin’in özrü kabul ettiğini ancak Musk ile düzenli olarak görüşmediğini söyledi.

Musk ve Brin uzun zamandır arkadaştı ve Musk sık sık Silikon Vadisi'ndeki evinde kalıyordu. 95 milyar dolar değerinde bir servete sahip olan Brin'in, otomobil üreticisinin üretim sorunlarıyla mücadele ettiği 2008 mali krizi sırasında Tesla'ya 500.000 dolarlık bir yatırım yaptığı da biliniyor.

İddia edilen ilişki haberi, gezegendeki en zengin kişi olan Tesla ve SpaceX'in kurucusu ve CEO'su için çalkantılı bir zamanda geldi. Bu ayın başlarında Twitter, şirketi satın alma anlaşmasını sona erdirdiğini açıklayan Musk'a 44 milyar dolarlık satın alımı tamamlaması için dava açtı.

Aynı sıralarda Musk ve üst düzey yöneticilerinden birinin Kasım ayında gizlice ikizleri olduğu ortaya çıktı.

ELON MUSK İDDİAYI YALANLADI

Elon Musk bu iddiaları Twitter üzerinden yalanladı. Musk, Twitter üzerinden konuyla ilgili şunları yazdı: "Sergey ve ben arkadaşız ve dün gece birlikte bir partideydik! Nicole'ü üç yılda sadece iki kez gördüm, ikisinde de çevremde birçok insan vardı. Romantik bir şey yok.”