En iyi 5 iPhone SE alternatifi!

"Taşınabilir" boyutlarda bir telefon arıyorsanız, tek seçeneğiniz iPhone SE mi? Tabii ki hayır!

iPhone SE alternatifleri!

Etkileyici özellikleri 4 inç'lik taşınabilir gövdesine sığdıran iPhone SE, Apple'ın iOS platformuyla birlikte piyasadaki en iyi küçük telefonlardan biri. Peki en iyisi mi? Elbette hayır.

Bazı kullanıcıların taşıması daha kolay bir telefon aradıkları doğru, ancak 4 inç video izleme gibi bazı işlemler için fazla küçük. Peki iPhone SE yerine alabileceğiniz en iyi telefonlar hangisi? Sözü fazla uzatmadan önerilerimize geçelim.

OnePlus X

OnePlus X

Snapdragon 801 işlemci biraz eski olabilir, ancak yeterince hızlı. Telefonun cam gövdesi ise yeterince kaliteli. 5 inç'lik ekrana sahip telefonun biraz daha büyük olduğu doğru, ancak video ve film izlemek isteyenler için daha uygun.

Honor 7

Honor 7

Honor 7 iPhone SE'den daha büyük, daha ağır ve daha güçsüz. Ancak ondan çok daha ucuz olmasına rağmen üst seviye bir kameraya sahip ve günlük işlerinizi rahatlıkla görüyor. Honor 7'nin Huawei'nin şimdiye kadarki en iyi telefonlarından biri olduğu kesin.

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge

Piyasadaki en iyi Android'li telefonu istiyorsanız, Galaxy S7'yi geçebilen tek telefon olan Galaxy S7 Edge'e göz atın. Aradığınız telefon bir amiral gemisi ise, bizce Galaxy S7 Edge'i seçenekleriniz arasında değerlendirmeniz gerekli.

LG Nexus 5X

LG Nexus 5X

Listemizdeki diğer telefonlar gibi metal veya camla kaplı olmasa da, Nexus 5X güç bakımından fazlasıyla iyi. Google'ın geliştirmeler yaptığı kamerayla birlikte Nexus 5X, piyasadaki en iyi telefonlardan bir tanesi.

Sony Xperia Z5 Compact

Sony Xperia Z5 Compact

iPhone SE'den sadece biraz daha büyük olan Xperia Z5 Compact, oyunlar konusunda yetenekli, üstleik Snapdragon 810'un ısınma sorunlarını da çözüyor. 4,7 inç ekrana sahip telefonda en üst seviye bir kamera bulunuyor; bu yüzden küçük telefon sevenler için harika bir seçenek.

Okuyucu Yorumları