En İyi Videolu Sohbet İçin 5 Uygulama

Videolu sohbet zamanı! Farklı cihazlarda en iyi videolu sohbet deneyimi için 5 uygulamayı seçtik...

En iyi 5 videolu sohbet uygulaması

Videolu sohbet yıllardır hayatımızın içinde ancak bazılarımız hala onu kullanmak konusunda kararsızlık çekiyor. Ancak bugün ücretsiz olarak videolu görüşme gerçekleştirmenin birçok seçeneği var.

Gerekli donanıma sahipseniz, videolu sohbete başlamak için tek ihtiyacınız olan bir videolu görüşme uygulaması indirmek. Aşağıda bu uygulamalardan en iyilerini sizin için seçtik.

iPad'te FaceTime

iPad'te FaceTime

FaceTime, dokunup hızla arama yapabileceğiniz minimal bir videolu sohbet platformu. iPad'iniz varsa FaceTime zaten cihazınızda yüklü olacağından hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Uygulama içerisinde Apple donanımını kullanan kişilerinizin bir listesini göreceksiniz, bunları video simgesine dokunarak hızla arayabilirisiniz.

TV'de Skype

Videolu görüşmenizi evinizdeki en büyük ekranda yapmaktan daha iyisi olabilir mi? Microsoft'un sürekli olarak gelişen Skype uygulaması artık birçok akıllı TV'de var. Yani TV'niz uyumluysa ve bir kamerası varsa (TV'nizin dahili kamerası yoksa bazı modellere USB üzerinden kamera eklenebiliyor), Skype ile koltuğunuzdan istediğiniz kişiyle yüz yüze konuşabilirsiniz.

Laptop'ta Hangouts

Laptop'ta Hangouts

Microsoft ve Apple'ın karşısında elbette Google'ın da sunduğu bir videolu sohbet çözümü var. Hangouts biçiminde karşımıza gelen bu çözüm, laptop veya masaüstü PC'nizdeki web tarayıcısı üzerinden çalışıyor. Hangouts'a sahip herhangi bir bilgisayarı, telefonu veya tableti arayabiliyorsunuz. Hangouts, videolu sohbete birden fazla kişinin katılmasına da izin veriyor.

Akıllı Telefonda WhatsApp

Muhtemelen bir akıllı telefonunuz var. Bu durumda WhatsApp'ı indirmiş olma ihtimaliniz oldukça yüksek. Henüz indirmediyseniz de hemen indirebilir ve videolu sohbete başlayabilirsiniz. WhatsApp çoğunlukla yazılı mesajlar için kullanılsa da, sesli ve videolu görüşmelere de izin veriyor.

Xbox'ta Video Kinect

Kinect satın alıp, onu bir kenarda tozlanmaya terk eden oyunculardansanız, onu tozlandığı yerden çıkarın çünkü Xbox ve Kinect'i kullanarak videolu sohbet gerçekleştirebilirsiniz. Video Kinect işlevi, Kinect'i kamera olarak kullanıyor. İşlevden faydalanmak için karşınızdaki kişinin de bir Kinect'inin lması gerekiyor. Merak etmeyin, Kinect düşündüğünüzden daha yaygın.

Okuyucu Yorumları