Epson'dan Yeni İş Projektörü Serisi: EB-5000

Epson işletmeler ve özellikle eğitim sektörü için geliştirdiği yeni başlangıç seviyesi kurulum projektörü serisini sunuyor.

Epson'dan yeni iş projektörü

EB-5000 serisi, yüksek performansı oldukça uygun bütçeyle sağlamasıyla dikkat çekiyor. EB-5530U (WUXGA), EB-5520W (WXGA) ve EB-5510 (XGA) olmak üzere üç modelden oluşan seri ofisler ve özellikle eğitim kurumlarının tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

Serideki her üç model de 5.500 lümen parlaklık sağlayarak iyi aydınlatılmış mekanlarda dahi canlı renklere sahip net, temiz görüntüler sunuyor.

Uzun lamba ömrü ve kapsamlı bağlantı seçenekleri

Kapsamlı bağlantı seçenekleriyle Miracast ve HDBaseT dahil her türlü toplantı odası ve sınıf sistemine sorunsuz entegrasyon ve çift HDMI bağlantısı modellerin dikkat çekici özelliklerinden. Son yenilemelerle Epson'un tüm projektörlerinde lamba ömrünün arttırılmasıyla, EB-5000 serisindeki modeller de ekonomik modda kullanıldığında 10.000 saatlik lamba ömrüyle iddialı bir kullanım süresine sahip. Yatay ve dikey lens geçişi, yüksek kontrast oranı, esnek ve kolay kurulum ise diğer özelliklerden.

Okuyucu Yorumları