Eski Apple CEO'sundan Apple Watch açıklaması

10 yıl boyunca Apple'ın 1 numarası olarak görev yapan isimden, Apple ürünleri hakkında ilginç sözler

"Hepsini seviyorum, ama..."

Eski Apple CEO'su John Sculley, finansal haber sitesi TheStreet'e verdiği röportajda, Apple'ın akıllı saati Watch için ilgi çekici açıklamalarda bulundu. Verdiği demeçte, hala Apple ürünlerini severek kullandığını dile getiren eski CEO, özellikle iPhone, iPad ve MacBook'u çok beğendiğini, fakat iş Apple Watch'a geldiğinde, Apple'ın bu alanda halen yetersiz olduğunu düşündüğünü söyledi.

1983 ile 1993 yılları arasında Apple'da çalışan John Sculley, Apple Watch'un güzel bir cihaz olduğunu düşündüğünden bahsederken, yine de bu saatin henüz beklenen kapasitede olmadığını söylüyor.

Akıllı saat pazarının genişlediğine işaret eden Sculley, burada Samsung, Motorola ve LG'nin iyi iş çıkarttığını ve öte yandan Tag Hauer gibi geleneksel saat markalarının da yavaş yavaş akıllı saat alanına doğru yöneldiklerini söyledi. Fakat genel olarak henüz akıllı saatlerin kullanıcıların ihtiyaçlarını tam olarak karşılamadığını da belirtti. Bu noktada saatlerin akıllı telefonlarla bağlantıyı kaldırdıkları noktada daha işlevsel olacağının altını çizen eski CEO, Apple'ın bu konuda ciddi çalışmaları olduğunu da sözlerine ekledi.

Okuyucu Yorumları